Znači da predstavim i prođem zadnjih mj. dana rada i učenja

Rio 180 ne treba puno predstavljat, 2x45w iza original T5 natur high lite, naprijed day high lite s reflektorima (to bi mjenjao pa molim preporuke koje lampe uzet).
Prvo sam se bacio u izradu ormarića.
Filter Eheim pro3 2073
CO2 boca 5kg s manometrom, EM, iglicasti, GLA atomic difuzor 65mm, 2 mjehurica cca/sec, još uštimavam, loš mi neki igličasti.
Podloga JBL aquaBasis plus i JBL Manado, usput, ubio sam se pri ispiranju, puno prašine, poludio sam.
Ciklirano 3 tjedna, danas je točno mjesec dana i ph je oko 7, gh 14. Tertra tester kapi.
Flora:sagittaria, HM, hygrophila polysperm, valisnerij, anubias nana, bacopa monnieri, cryptocorina, hygrophila difformis, hydrocityle leucocephala, limun i HC cuba, mahovina
Fauna: 16 cory pande, 3 botia macracante, 3 ancistrusa, 15 barbusa, 6 guramija (2 plave, 2 lerri, 2 zlatne), 2 ramireza, 3 nerita puza s tim da su botije jednu već rijesile

Bilje raste sasvim dobro, da ne kazem i previse. Pogotovo valisnerija. Jedino imam problem s mahovinom, dolje je slika, dal je to neka alga il šta. Ako je, koji je moguci razlog.
Tjedno gnoim s profito po propisu. Također mi je sagittaria na nekim listovima malo prozirna i zuckasta?
Od sutra pocinjem sa pps-om i dnevno s profitom pa cemo vidjet. DC mi je vise u zelenom, jer kad pojacam vidim da ribe pocnu ic na vrh po zrak.
E sad najvise me muci ta smeđa alga po HM-u i mahovini.
Rasvjeta je od 11 do 13 i od 17 do 23. CO2 se ukljucuje sat prije rasvjete i gasi sat prije gasenja.
Evo i nešto slika, od početka pa do večerašnjeg zadnjeg šišanja.