oko 72 litre, 60x30x40, orginalan juwelov poklopac malo pojacan sa T5 od 24w od JBL-a, koja je na centralnom mjestu na poklopcu i orginalan T8 od 15w je pomaknuta skroz napreijed dokle je islo.
startan ej sredinom 12 mjeseca prosle godine, no tek sam negdje u 2. mjesecu prepravila lampe i onda je bilje pocelo da sa blago oporavlja, ali kako nisam bila zadovoljna napretkom i kako mi se kozice nisu vidjele na rijecnom pjesku, tako sam narucila ie E. R. sa Raba crni keramicki pjesak. Zemlaj ej namakana i onda prepecena, i pomjesana sa onim jeftinim vulkanitom i stavljena u deblje carape i na to je stavljen keramicki pjesak. do sada sam imala vec par stucanja, kako je sve probujalo u tih mjesec dana, jedino sto sam primjetila da mi malo crven biljcice gube na boji, ali sam narucila zeljezo. Od kemije dodajem proizvode od easy lifa, profito i ec i sada ce stici i njihovo zeljezo i mmf.
co2 je od secera i kvasca. Od bilja ima svasta, trenutno imam blokadu na mozgu sa nazivima.
Od riba su to gupiji sa mnogo malih, pin, neon green i klasicne zebrice, botija, coridorasi i antracitrusi, helene i jabucar i par vrsta kozica, rc, prozirne i divljaci, koje imaju isto mladez.