Au pa ja sam ga sad nahranio sa malko vecim misonjom... To jest nije bio mnogo veliki, pojeo ga je bez problema... Al nije bio mali pinki nego misic onako sa belom dlakom i od priike 6 il 7 cm dug... Al ga je poruckao bez problema. Pa da u terarijumu sam ga hranio. Bio je gladan, nije jeo skoro 2 nedelje od kad je kod mene i poruckao ga je odma. Samo sam pustio misica i on ga je smazao

Tako da sad jos odmara. Ako moze samo jedno pitanje... Hranio sam ga u utorak i kad da mu ponudim jos jednog misica? Sad u subotu il kad ?
A sto se tice grejanja, da to ga greje preko dana, a kad se uvece svetlo ugasi imam onu grejalicu sto se lepi na staklo. Zalepio sam je iza terarijuma, pa kad se ugasi svetlo ona se pali. Tako da mu je non stop toplo. Sa tim nemam problema uopste. Samo me kao sto sam rekao malko brine jer je bas miran od kad se naruckao, al predpostavljam da je to normalno posto se bas naruckao.
Ako jos neko ima neki savet, zahvalan sam mu unapred, al za sad neam vise pitanja... Ako jos nesto iskrne ja cu da pisem ovde...
P.S. Hvala vam puno !!!!!
Pozdrav !!!