Jako lijep akvarij, s prekrasnim diskusima, samo fale mi neke biljke, bilo kakve, samo nek se zeleni 
Što ne uspijevaju, ili ih naprosto ne želiš?
Uz kolicinu svjetla koje ja imam (a necu zasad povecavati iz vise razloga), biljke ne uspijevaju.
Imao sam u par navrata nekih biljki (izmedju ostalog i sagitarriu od tebe), ali uglavnom to trune ili ribe pojedu.
Anubias koji bi pod tim slabim svjetlom uspio ne spada u taj biotop i zato ga nema i nebude unutra.
Iz samog pocetka sam imao ideju da mi povrsinu prekrije limnobium, ali par puta sam ga stavljao unutra, i uredno je istrunuo zbog malo svjetla. Problem je sto je LED rasvjeta blizu vode i to je tockasti izvor svjetla, i limnobiom kad je pozicioniran ispod same LEDice raste, ali obicno ga protok raznosi po kutevima i rubovima koji nisu pokriveni svjetlom, i tu istrune.
Kad bih ponovno iso staviti limnobium, zamijenio bih LED sa 54W T5, ali tad bih izgubio ono sto mi je drago, shimmering efekt i sjene koje su izrazene zbog led rasvjete.
A da idem dodati 54W T5 uz LED, onda mi ode previse struje, a uz ovakav veliki akvarij i jos jedan morski, svaki usparani kilovat struje je bitan