Kolovoz 05, 2025, 11:48:22 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: pet trgovine u sb  (Posjeta: 2281 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ante78

• Trade Count: (+12)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
pet trgovine u sb
« u: Svibanj 20, 2012, 00:41:52 prijepodne »
posto sam narednih dana vezan stalno za slavonski brod i tamo sam skoro pa svaki dan (poslom)
moze li netko da da info gdje se nalaze trgovine u sb s kucim ljubimcima 
da ne lutam i ne trazim napamet

Offline TunjaMunja

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: pet trgovine u sb
« Odgovori #1 u: Svibanj 20, 2012, 09:53:03 prijepodne »
Evo jedne od tri, meni omiljene jer su u njoj ribice u odlicnom stanju i dobru opremu ima...a i djelatnice  :D :)   
Gupčeva 33,
35000 Slavonski Brod, Croatia
Radno vrijeme:   
Pon - Pet:   9:00   -   20:00
Sub:   9:00   -   14:00
Kontakt-informacije
Telefon   035 411 059

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #2 u: Svibanj 20, 2012, 14:04:51 poslijepodne »
Druga ti je u Supernova centru (Osječka 284).
Adresa treće je Vladimira Nazora 1.

Svaka ima nešto bolje od druge. Ova koju je kolega spomenuo ima često pune akvarije, a izbor vrsta je takav kakav je, odnosno kakva je i potražnja u SB. Slično je stanje i sa drugom, ali mislim da je ova prva povoljnija  po pitanju cijena, osobito utorkom, kada imaš dobar popust na ribice.
Mislim da u prvoj imaš i dobar izbor KOI-a ako te to zanima npr.
U drugoj možda imaš više vrsta, ali mi se nekako cijene ne sviđaju. Vidio sam nekoliko ciklida npr, ali 120 kn za mladog Ps. demasona  -? ?
U trećoj imaš npr. SAK hrane, koje nemaš u ove dvije, a nađe se nekad i dosta povoljnih ribica.
Tako ja nekako vidim trgovine u SB, što ne mora značiti da ih i drugi tako vide.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline Damir_Sl

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #3 u: Svibanj 20, 2012, 14:32:11 poslijepodne »
Od svega, jedino gdje ti se isplati otici je ova prva trgovina.

U druge dvije ionako nikad nema nista ni pametno, ni interesantno. Sve ovisi to tocno trazis i zanima te, ali najvece sanse su ti da ces to pronaci u ovoj prvoj.

Inace, potpuno se slazem s gmatanicem sto je napisao, takva je situacija po tim trgovinama  U trecu odem ponekad, drugu nastojim izbjegavati....

Offline TunjaMunja

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #4 u: Svibanj 20, 2012, 14:40:19 poslijepodne »
U zoo.cityu su mi cijene pre paprene, ponuda hrane i ribica je Ok, al sta vrijedi kad su cijene paprene! Recimo u Cacadu mi se ne svidja sto ribice cesto mrtve plutaju pa ih druge jedu a izbor hrane osim Sak-a nema nista, a od opreme...jedna pumpica i dva filtera! Meni je to pre sirotinjski! :O :o

Offline Damir_Sl

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #5 u: Svibanj 20, 2012, 14:57:29 poslijepodne »
Ha gledaj, cistoca i higijena akvarija bi im stvarno mogla biti na malo vecem nivou, ali opet kad pogledas....sve to ima svoje razloge.

A ponuda, ne samo kod njih, je takva kakva je i potraznja. Drugim rijecima, djabe je njima nabavljati nesto, kad nema onog tko ce to kupiti. Ili kupiti po toj cijeni, recimo. U danasnje doba narucivanja preko interneta,  vecih i jacih trgovina, uvoznika i direktnih distributera, 19-ta ruka preprodaje ne moze imati konkurentnu cijenu, cak i ako uspije dogovoriti da nesto uopce i ima u ponudi.

Jer, za 10-20kn se nikome ne isplati narucivati, cekati, placati postarinu ili neke troskove. Ali vec za 50kn.... a ljudi su ionako kokosari, nece nitko reci "platit cu ja 50-100kn skuplje", ali kupit cu kod sebe u trgovini, jer od toga imam koristi i ja i onaj koji prodaje, pa ce siriti ponudu i posao i svi cemo biti sretni, vec ce kliknuti i naruciti iz zg, bg, kine, saudijske arabije, tadjikistana, ili vec odakle mu je najjeftinije.