Srpanj 10, 2025, 07:36:34 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: OCZ SSD Vertex 3 60GB  (Posjeta: 467 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mario12

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
OCZ SSD Vertex 3 60GB
« u: Svibanj 07, 2012, 09:10:42 prijepodne »
Dali ima tko da koristi ovakav HD http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10323 Ako ima možda da napiše dal je i kolko zadovoljan istim. :nerd:
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline smileyzg

• Punopravni član
Odg: OCZ SSD Vertex 3 60GB
« Odgovori #1 u: Svibanj 07, 2012, 09:55:54 prijepodne »
Ima... probano, radi... iako, ima i boljih - ali naravno za veće pare...

trenutno testiram Intel serija 330 120GB - rezultat je naravno bolji od OCZ-a, ali cijena je "neznatno" veća...

ne radim neke lude testove, jer me ta faza davno prošla, ali u radu... osjeti se... win (7 Ultimate x64) se bootaju za 16 sekundi, kad pofali radne memorije osjetno bolje radi sa SSD nego sa 7.2kRPM (radim na notebooku!), da ne kažem da se više ne moram brinut o tome da ne mrdam notebook dok radi, da baterija nešto duže traje...

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #2 u: Svibanj 07, 2012, 10:05:10 prijepodne »
gle, bilo koji SSD ce ti biti cudo u odnosu na vulgaris hard.
Naravno da i medju SSD ima ogromnih razlika u performansama ali samim time i u cijeni.

Offline smileyzg

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Svibanj 07, 2012, 10:19:41 prijepodne »
nebih se složio sa tvrdnjom da je bilo koji SSD čudo u odnosu na klasične HDD... ima na našem tržištu SSD-ova čije su performanse gore od SATA diskova - probano...

treba obratiti pažnju na read/write koji disk postiže... iako su to "teoretske" vrijednosti... veće je ipak bolje...

primjera radi, kad sam uzimao ovog Intel-a, nudili su mi OCZ Petrol nešto (isto 120GB, ali 20% jeftiniji) - read/write su duplo lošiji od Intela...

ovi Vertex serije 3 mi se pokazao OK... i ugrađen je supruzi u NetBook - ona je prezadovoljna... a i ja sam sretniji i mirniji (znam da bar od mehanike neće disk krepat...)

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."