hey evo ozzyja hehe! meni su kukci oduvijek najbolji! jos sa 2 godine kopaop sam gliste lovio muhe, .... kada sam upoznao predsjednika hrv. entomoloskog drustva moje znanje se povecalo! nasli smo se preko neta, ja sam postavljao pitanja koja su me mucila, on je odgovarao! cak imam neke knjige od njega a i hrpu isprintanih mailova koje dan danas znam procitat! u pocetku sam poceo sa zbirkom, htio sam napraviti zbirku sa nekih 1000 vrsta! ali opet osudjujem matiju hehe SALIM SE. i ja sam se bojao pauka prije, kad bih usao u podrum sama pomisao da me onako ogavna bica gledaju uzasavala me je! onda sam rekao dosta je idem si kupiti tarantulu! uzeh avic avic bila je jeftina a i lagana za pocetnike? i upravo je tako nikad nikakvih problema, osim onih koje sam ja bezveze radio! tipa ajme ne jede 3 dana itd! to i dan danas radim sa novim paucima recimo nhandu cromatus nije jela preko mjesec dana kod mene nista! i ja ludim jos uvijek!
kad smo kod kukaca sad imam 2 vrste palicnjaka, brasnare fobase 2 vrste zohara cvrcke. morat cu ih nabavit jos jer mi ovo nece bit dosta da se razmnoze pa tko ih ima na podrucju rijeke....
toliko za sad, pozdrav od buduceg predsjednika hrv.entomoloskig drustva

evo par slicica

Insekti rasprava

Insekti rasprava

Insekti rasprava

Insekti rasprava
ok ovu zadnju sam unistio u photoshopu! i ljudi zasto su vase slike ostrije nego moje?? ruke drzim sto mirnije ne snimam na zoom nego makro sa 7,2 megapiksela. mislim da bi se dala lijepa slika napravit s tim a poglledajte moje