0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mislim da ti je zbog prevelikog protoka pumpe,a i kolko se sječam bile su neke pričeo oko zapunjenja dsb-a pa da počne ispuštati pizdarije natrag u akvarij.Ak ga več hočeš koristiti možeš ovo ubaciti u njega http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-products/detail/3073/jbl-micromec-cp-e
A di ti je aktivni ugljen? Fosfat remover? To stavi u filter, pogotovo aktivni ugljen...
Eto da i ja malo vanjski filter možeš koristiti za odstranjivač fosfata i aktivni ugljen (ja sam ga za to koristio i to dosta dugo vremena) međutim filter mora imat mali protok 300-400 l/H i naravno ugljen i odstranjivač fosfata nisam koristio cijelo vrijeme nego po potrebi. Što se tiće pjeska u filteru ne znam nikog ko ko je to koristio na taj način ali neznam nikog kome se dsb zapunio nečim i to ispuštao natrag u vodu i tako zaj.. akvarij Vidio sam nekoliko super akvarija koji su se filtrirali dsb-om a neki su još i danas živi i zdravi (koliko znam)
slike ?? da vidimo kako izgleda...
Đizs...ove anemone su lude, ne bih to nikad u akvarij stavljao.Sent from LG 2X using Tapatalk 2
super slike, ali bas gledam anemonu, bas je luda, ali vjerujem da je u zivo ljepsa.. jer i meni se sviđaju.. jesi stavio novu rasvjetu, ili je jos uvijek ista?
jako lijepo, super to kod tebe napreduje.. a riba je koliko se ja sjecam "Lipophrys adriaticus", ako grijesim neka me netko ispravi.. jako lijepa riba dna.. inace muzjaci u vrijeme parenja postaju na nekim dijelovima tijela zuckasti.. imas na netu dosta o njoj.. jel to na prvoj slici Bubble koralj (Plerogyra sp) ?
pripazi si na mespilia globulusa, meni je nakon nekog vremena pocel furat koralje po sebi inace super zivina, meni ocistio sve alge