Srpanj 18, 2025, 23:30:04 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: tužno,tužno  (Posjeta: 923 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline biosvera

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
tužno,tužno
« u: Travanj 20, 2012, 18:04:05 poslijepodne »
evo neznam zašto ali ovih dana sam počeo proučavat hrvatske pasmine domačih životinja i ono na što sam naišao me je jako ožalostilo pa kako je moguće da izumiru naše domaće pasmine a strane se naveliko uvoze i uzgajaju  :'(
a da ne govorim koliko je vrsta samo izumrlo  :'(
pa što vi mislite o tome jeli i vama žalosno ili ??? i dali mislite da će se poboljšat stanje ili nedaj bože  :dead:

Offline phasid man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
  • Baculum Extradentatum --> Chromatopelma cyanopubes
Odg: tužno,tužno
« Odgovori #1 u: Travanj 20, 2012, 18:17:12 poslijepodne »
o kojoj se vrsti uopce radi? pa naravno da nije to OK ... ako je to domaca zivotinja zasto nebi i ostala "doma" (kod nas)
Baculum Extradentatum x20
Chromatopelma Cyanopubescens x1
Eliptorhina Javanica x2

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #2 u: Travanj 21, 2012, 00:59:51 prijepodne »
pa da...evo ja sam slavonaca  nikad u životu nisam vidio slavonsko govedo(Podolsko)! :rolleyes:...neobično....
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Klanjo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • Bolje vrabac u ruci nego riba iza ormara.
« Odgovori #3 u: Travanj 21, 2012, 01:15:29 prijepodne »
evo neznam zašto ali ovih dana sam počeo proučavat hrvatske pasmine domačih životinja i ono na što sam naišao me je jako ožalostilo pa kako je moguće da izumiru naše domaće pasmine a strane se naveliko uvoze i uzgajaju  :'(
pa što vi mislite o tome jeli i vama žalosno ili ??? i dali mislite da će se poboljšat stanje ili nedaj bože  :dead:
                                                                                                                                               Nemoj se previše nadati izumrijeti če sve šta nije profitabilno za držati,žalosno ali tak ti to je u današnje vrijeme i nebu bolje.
Mudrost se krije u riječima velikog Aristotela:
"Sinko, ako tebi treba filozofija da piješ vino, mislim da imaš ozbiljnih problema."

Offline leopard gecko Trevor

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #4 u: Travanj 21, 2012, 10:22:57 prijepodne »
                                                                                                                                               Nemoj se previše nadati izumrijeti če sve šta nije profitabilno za držati,žalosno ali tak ti to je u današnje vrijeme i nebu bolje.

Da, svaka vrsta će nekad izumrijet pa tako i ljudi jer to otvarar vrata novim vrstama...
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon
1.1.1 Divovski africki puz

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Travanj 21, 2012, 10:53:39 prijepodne »
Geneticari su velika djeca pa se igraju boga, te se uzgajaju vrste tocno za jednu namjenu pa je ljudima isplativije kupiti zivotinju koja donosi veći prihod.
ribar

Offline astralis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #6 u: Travanj 21, 2012, 12:10:25 poslijepodne »
Geneticari su velika djeca pa se igraju boga, te se uzgajaju vrste tocno za jednu namjenu pa je ljudima isplativije kupiti zivotinju koja donosi veći prihod.
a doći će i faza kad ce modificirani čoek držati nas "prirodne" za kućnog ljubimca...  :clown:
eruption of emotions

Offline biosvera

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #7 u: Travanj 21, 2012, 19:34:08 poslijepodne »
ja razumijem da izumiru konji i krave jer nema više nikakvih povoda da ih se drži jer su ajmo reć neisplative jer sad oru traktori ali mi ih je ipak žao  :'( no ono što me žalosti je to što je   hrvatski hrt izumro a pred izumiranjem je i jedna vrsta zeca pa čemu kad ne zahtjevaju puno  :'(

Offline leopard gecko Trevor

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #8 u: Travanj 21, 2012, 20:37:57 poslijepodne »
Mislim da bi se trebali više zabrinuti za današnje izumiranje vodozemaca jer je to ipak najveće izumiranje na zemlji poslje dinosaura i vrste sve više nestaju... :(
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon
1.1.1 Divovski africki puz

Offline phasid man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
  • Baculum Extradentatum --> Chromatopelma cyanopubes
« Odgovori #9 u: Travanj 22, 2012, 20:00:46 poslijepodne »
a o vodozemcima bi se trebalo poduzeti nesto dosta ozbiljno jer je vec to stvarno  :nerv: koliko ima vešmašina i guma po jezerima i šumam  :down: 
Baculum Extradentatum x20
Chromatopelma Cyanopubescens x1
Eliptorhina Javanica x2