Srpanj 19, 2025, 17:04:34 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Američki planovi u slučaju invazije  (Posjeta: 4133 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline banzaii

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Američki planovi u slučaju invazije
« Odgovori #25 u: Travanj 13, 2012, 16:02:01 poslijepodne »
Pa upravo tako,zato se ja trudim čitati što više o svim temama koje me interesiraju,a na kraju i imamo mozak da bi sami zaključili(pa bilo to ispravno ili ne ili se netko slagao sa tim ili ne).Ja se uvijek držim svojih uvjerenja,ali smatram da se od svakoga može nešto naučiti bez obzira koliko tko ima godina,kakvu naobrazbu itd.Trenutno najviše učim od svog 2.5 godišnjeg sina :up:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #26 u: Travanj 13, 2012, 16:08:45 poslijepodne »
od djece i je najbolje učiti..njima mozgovi još nisu korumpirani obrazovnim "sustavom"

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #27 u: Travanj 13, 2012, 17:12:12 poslijepodne »
Meni tak svejedno  :D :D

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #28 u: Travanj 13, 2012, 17:54:47 poslijepodne »
a".

Isto tako svaki punoljetno Svicarac u kuci ima zaduzenu voju opremu i automatsku pusku, ali to ne znaci da se potajno spremaju okupirati susjede iako me ne bi cudilo da neki genije i takvu tezu objavi na Jubitou  ;)
Pametnije im je to nego kao mi kupovati Patrije koje se praktički ne mogu voziti našim uskim cesta i niš koristi od njih da zatrebaju :)

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #29 u: Travanj 13, 2012, 17:58:57 poslijepodne »
danas me kolega izmaltretiro o planetu x aka nibiru, da ce proc pokraj zemlje u 6. mjesecu, da ce nastat sveopce sranje, sto je ocito ak se to dogodi, da je i navodno N.A.S.A. to potvrdila i da predvidaju umiranje par milijardi ljudi u 2012....  

i jos jedna zanimljiva stvar, ja sam to sasvim slucajno uocio prekjucer, izlazim iz kuce navecer i kak je bilo vedro pogledam prema zapadu otprilike i vidim neku cudnu "zvijezdu" malo preveliku za ostale na nebu i presjajnu, a nije sjevernjaca ni venera po polozaju na nebu, nisam obracao paznju jer, sam tak u prolazu pogledao. danas mi kolega veli da se zapravo vidi nibiru na zapadu relativno nisko.

e sad, ko tu koga.... da imam teleskop bi mogao nekaj vidjet, a sad cekam da se razvedri pa da vidim dal je opet tam gore to kaj sam vidio. i nije mi se bas cinilo prepravilnog oblika...
« Zadnja izmjena: Travanj 13, 2012, 18:03:31 poslijepodne od Rossi »
R-46

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #30 u: Travanj 13, 2012, 18:12:03 poslijepodne »
danas me kolega izmaltretiro o planetu x aka nibiru, da ce proc pokraj zemlje u 6. mjesecu, da ce nastat sveopce sranje, sto je ocito ak se to dogodi, da je i navodno N.A.S.A. to potvrdila i da predvidaju umiranje par milijardi ljudi u 2012....  

Citat:
The idea of the Nibiru encounter originated with Nancy Lieder, a Wisconsin woman who claims that as a girl she was contacted by gray extraterrestrials called Zetas, who implanted a communications device in her brain

Offline reebeech

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #31 u: Travanj 13, 2012, 18:42:46 poslijepodne »

i jos jedna zanimljiva stvar, ja sam to sasvim slucajno uocio prekjucer, izlazim iz kuce navecer i kak je bilo vedro pogledam prema zapadu otprilike i vidim neku cudnu "zvijezdu" malo preveliku za ostale na nebu i presjajnu, a nije sjevernjaca ni venera po polozaju na nebu, nisam obracao paznju jer, sam tak u prolazu pogledao. danas mi kolega veli da se zapravo vidi nibiru na zapadu relativno nisko.

e sad, ko tu koga.... da imam teleskop bi mogao nekaj vidjet, a sad cekam da se razvedri pa da vidim dal je opet tam gore to kaj sam vidio. i nije mi se bas cinilo prepravilnog oblika...

i ja sam toi vidio neku vecer...i reko ja mami kak se zvijezda sjevernjaca veceras super vidi...a nakon pol sata skontam da je na toj strani zapad...

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #32 u: Travanj 13, 2012, 19:24:21 poslijepodne »

Zanimljivo kako svaka munjara uredno proziva NASA da vec pedesetak godina zataskavaju istinu, ali im dobro dodu kad treba "potvrditi" neku suludu teoriju :). Nego jesi slucajno u nekom mediju procitao tu potvrdu NASA, nekako sumnjam da bi vijest o nekoliko milijardi skorih zrtava ipak dobila koju crticu ili minutu, mozda cak i prilog u RTL Explosivu :)

Citat:

Ono sto vidis je kraj jedne divne astronomske pojave o kojoj su svi mediji pisali mjesecima, pa cak i jedan od uglednijih znanstvenih casopisa:
http://www.24sata.hr/znanost/konjukcija-jupiter-venera-i-mjesec-sjaje-jedan-do-drugog-259414

Vise nisu tako blizu ali su i dalje vrlo sjajni na zapadnom nebu te im se pridruzilo i sazvjezde Bika.
Ovo je jucerasnje nebo oko 21:00

Ako je netko uz taj lightshow uspio uociti i NUBIRU kojeg zapravo nitko jos nije vidio, svaka mu cast :)

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #33 u: Travanj 13, 2012, 19:27:48 poslijepodne »

Zanimljivo kako svaka munjara uredno proziva NASA da vec pedesetak godina zataskavaju istinu, ali im dobro dodu kad treba "potvrditi" neku suludu teoriju :). Nego jesi slucajno u nekom mediju procitao tu potvrdu NASA, nekako sumnjam da bi vijest o nekoliko milijardi skorih zrtava ipak dobila koju crticu ili minutu, mozda cak i prilog u RTL Explosivu :)

Citat:

Ono sto vidis je kraj jedne divne astronomske pojave o kojoj su svi mediji pisali mjesecima, pa cak i jedan od uglednijih znanstvenih casopisa:
http://www.24sata.hr/znanost/konjukcija-jupiter-venera-i-mjesec-sjaje-jedan-do-drugog-259414

Vise nisu tako blizu ali su i dalje vrlo sjajni na zapadnom nebu te im se pridruzilo i sazvjezde Bika.
Ovo je jucerasnje nebo oko 21:00

Ako je netko uz taj lightshow uspio uociti i NUBIRU, svaka mu cast :)

nisam za nibiru cuo do danas a kamoli da sam procitao o tom nesto sto je nasa napisala....

ovo sa jupiterom mjesecom i venerom nisam takoder znao
R-46

Offline AndrejX

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Travanj 13, 2012, 19:40:12 poslijepodne »
Ma o NUBIRU (skracenica jedne kobasice) trkeljaju vec desetljece, navodno je krajem prosle godine Zemlju trebala odvaliti kamencina prethodnica pa je sve vrvilo od satova koji su odbrojavali koliko do udarca, a kad je prosao termin onda su otkrili strogo cuvanu tajnu kako su Rusi i Ameri s nuklearnim raketama unistili meteor, cak su saznali i s koliko komada :))))))

Zanimljivo da se niti jedan od bolesnika nije pokrio usima nego su vec dan kasnije nastavili s novom pjesmicom ali ce svi imati solidnih problema ako prezivimo ovu godinu :)

Za vrijeme kulminacije je bio krasan pogled i islo nam je vrijeme na ruku, Jupiter se krasno vidio sa svojim prstenovima dok je Venera presjajna da bi se razaznala.

Offline leopard gecko Trevor

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #35 u: Travanj 13, 2012, 20:02:18 poslijepodne »
Jupiter se krasno vidio sa svojim prstenovima

Jupiter??? Misliš Saturn?

Jupiter ima samo jedan prsten sastavljen od prašine koji je jedva vidljiv...

Jeli ti to gledaš kroz teleskop?
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon
1.1.1 Divovski africki puz

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Travanj 13, 2012, 20:10:48 poslijepodne »
Danas se na zapadu jasno vidi Jupiter.  :up:
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon

Offline AndrejX

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Travanj 13, 2012, 20:13:54 poslijepodne »

.

Offline AndrejX

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Travanj 13, 2012, 20:14:44 poslijepodne »
Tesko ces vidjeti Saturnove prstene, dok se Jupiterovi prstenovi tj. pruge vide sasvim jasno s prosjecnim teleskopom.

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Travanj 13, 2012, 20:26:58 poslijepodne »
Tesko ces vidjeti Saturnove prstene, dok se Jupiterovi prstenovi tj. pruge vide sasvim jasno s prosjecnim teleskopom.

Pruge i prstenovi nisu ista stvar..,

Jeli ovo sad na zapadu Saturn ili Jupiter?

Idem u zvjezdarnicu vidjeti ga kroz veliki teleskop... :zagrljaj:
« Zadnja izmjena: Travanj 13, 2012, 20:35:22 poslijepodne od leopard gecko Trevor »
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon

Offline AndrejX

• Punopravni član
« Odgovori #40 u: Travanj 13, 2012, 20:44:25 poslijepodne »
Pruge i prstenovi nisu ista stvar..,

Niti je Saturn Jupiter.

Citat:
Jeli ovo sad na zapadu Saturn ili Jupiter?

Zapadna strana u 20:45

Offline Trole

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #41 u: Travanj 13, 2012, 21:00:38 poslijepodne »
Probajte zamisliti kad bi netko to iznio da je istina koja bi panika nastala...a sto se tice nubiru taj planet prolazi kraj zemlje svakih 3600god i on ne udara u zemlju nego napravi kaos..preziviti ce civilizacija ali samo oni koji su na to spremni...

Offline AndrejX

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Travanj 13, 2012, 21:20:39 poslijepodne »
Koliko vidim po pricama NASA je objavila, ali nikoga to ne zanima  ;)

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Travanj 13, 2012, 21:25:56 poslijepodne »
Koliko vidim po pricama NASA je objavila, ali nikoga to ne zanima  ;)

Pa bas to kakav Nubiru, bah vec bi ga oni nasli da postoji...

A osim toga tu se ne radi o planetu nego zvijezdi koja je u binary-u sa Suncem i koja uzrikuje masovna izumiranja tako sta iz Kuiper pojasa posalje par asteroida u unutarnji solarni sistem...(rijec je o Nemesis)
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon

Offline Narayan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 57
« Odgovori #44 u: Travanj 13, 2012, 21:33:18 poslijepodne »
Ufff koji baksuz. A taman sam kupio novi filter :D

Nego, jel radi taj Nibiru plimu i oseku u akvarijima? Ono, čisto da pripremim lonce :D

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #45 u: Travanj 13, 2012, 21:49:54 poslijepodne »
Nubiru se spominje u starim sumerskim spisima. Jel to istina nebi znal reć.
Jedina činjenica je da su oni znali za sve planete Sunčevog sustava, a mi smo zadnje otkrili tek polovicom prošloga stoljeća...

Offline Narayan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 57
« Odgovori #46 u: Travanj 13, 2012, 22:07:16 poslijepodne »
Da, a spominju se i Anunaki, divovi reptili koji žive na Nibiruu. Zanimljivo je kako su se spojile dvije stvari u jednu. Majanski kalendar i sumerska legenda. U svakom slučaju brzo ćemo doznat jel ima istine u tome :D

Teraristi bi mogli nadrapat kad ovi vide kak im se rođaci drže pod staklom :D

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #47 u: Travanj 13, 2012, 22:11:53 poslijepodne »
Teraristi bi mogli nadrapat kad ovi vide kak im se rođaci drže pod staklom :D

Ne, neg buju se pozivali na poznanstva!  :D

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #48 u: Travanj 16, 2012, 12:01:11 poslijepodne »
Nubiru se spominje u starim sumerskim spisima. Jel to istina nebi znal reć.
Jedina činjenica je da su oni znali za sve planete Sunčevog sustava, a mi smo zadnje otkrili tek polovicom prošloga stoljeća...

A šta je sa patuljastim planetima je li u tim spisima onda Pluton planet ili šta? Eris Sedna Ceres? Daj te spise na sunce tako ti Zarkona da riješimo to jednom za uvijek. Gdje si bio kad je bilo ono zasjedanje IAU na kojem su degradirali Plutona u patuljasti planet koji je tek pičvajz nastao poslije a da si onda pokazao spis sve bi se riješilo bez demonstracija nacionalne garde i novih zakona. Svejedno daj to da vidimo čak i ako nemaš kopiju na egipčanskom ili grčkom platit ću ako treba i sudskog prevoditelja za akadski i klinasto pismo vrijedi svake kune

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #49 u: Travanj 16, 2012, 14:39:23 poslijepodne »
Kao skromni prilog šaljem svoju sliku Nub.. ovaj mislim one zadnje konjukcije Mjeseca, Venere i Jupitera. Slikano digtalcem iz prošlog stoljeća pa tehnički baš i nije naj. BTW koga zanima na ovogodišnjem festivalu znanosti(slijedeći tjedan) trebalo bi biti predavanje "2012 kalendari i katastrofe" - predaje Korado Korlević  :up: