0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
najjači fishroom, po sadržaju, po veličini i po unutrašnjem uređenju, organizaciji i urednosti na široko i na daleko
ajmo dalje...
A i fotka cijelog fishrooma isto ne bi bila naodmet?
Slažem se s ostalima, ribe su odlične, hoćemo još fotki! A i fotka cijelog fishrooma isto ne bi bila naodmet?
Citat: Werther - Travanj 10, 2012, 22:36:06 poslijepodneSlažem se s ostalima, ribe su odlične, hoćemo još fotki! A i fotka cijelog fishrooma isto ne bi bila naodmet? neprovedivo..preveliko, prekompleksno snimiti ćemo filmiće... uskoro na AkvarijNET video kanalu velika je čast što sam mogao lijepiti pločice u takvom akvarističkom hramu
Prekrasne ribe, napokon da je netko razbio "monotoniju" Malawia Koja je ono riba iza Nicaraguensisa?? Možda Eliotti?Imaš li možda koju Satanopercu?
Citat: bojan.c - Travanj 11, 2012, 07:46:01 prijepodnePrekrasne ribe, napokon da je netko razbio "monotoniju" Malawia Koja je ono riba iza Nicaraguensisa?? Možda Eliotti?Imaš li možda koju Satanopercu?Dopisao sam nazive. Satanoperca? Imam. Nađem danas slike negdjeigor8 - cc 7500 litra. premalo.... za nas