Evo sto sam naumio sad sprovodim u djelo.Sa izmjenama u radu polako dolazim do zamisli da udovoljim i sebi i ribama.Naime,boxovi sa podlogom i biljem a ujedno da 4 boxa izgledaju kao jedna cjelina.U toku rada mi je palo na pamet da bocne boxeve napravim vece od srednjih,jer mi ne igra ulogu kod cirkulacije,stovise bit ce bolje.Na prednjem dijelu sam ostavio supljine tako da su boxevi povezani i sa prednje strane sto se tice cirkulacije.Na slikama se vidi prvobitni plan sa jednakim boxevima,a poslije sam to malo okrenuo i sad cekam da se taj silikon osusi i da ga mogu ostrugati.U bocne ce doci malo veci komadi vinove loze,koji ce kao "fol"prolaziti kroz sredinu sa granjem.Lozta je spremna,jos je treba prokuhati,podloga sutra na pranje,bilje ceka,mislim da ce biti jedno veliko iznenadjenje,bar se nadam.Ovaj put idem jako sporo,tako da ne rusim vise u hodu.Sutra idu dalje slike a prekosutra mozda sve preselim iz double boxa u ovaj.Imam zamisao da drzim 4 Muzjaka a sa svima njima da se druze Kozice.Koliko sam vidio muzjaci ne haju za njih,pa mislim sto se ono malo ciscenje tice da bi Kozice bile odlicno rijesenje,jer sve je skuceno,a one bi mogle prolaziti kroz resetke i ne bi mi unistavale njezno bilje koje mi je u planu,neka to bude iznenadjenje,zasad toliko,pitajte i savjetujte,tako da ne rasturam vise u hodu...ps:1grijac i 1 pumpa za sve boxeve,rasvjeta na kraju