Srpanj 18, 2025, 15:36:31 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Anketa

Da li ste da se otvori podforum black lista

DA
77 (90.6%)
NE
8 (9.4%)

Ukupno Glasova: 85

Autor Tema: Prijedlog - '' black lista ''  (Posjeta: 4058 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jurica75

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: Prijedlog - '' black lista ''
« Odgovori #25 u: Travanj 20, 2012, 22:23:15 poslijepodne »
Evo ja sebe prvog prijavljujem,sigurno sam i ja negdje "omanuo",pa ko Ilija Ćvorović,sam se prijavljujem,moožda dobijem neki
oprost ilištaliveć! :D :D :D
Predlažem da se i drugi sami prijave prije nego ih "organ"nađe!
A naći će,naći.....

Offline elSiD

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #26 u: Travanj 21, 2012, 11:27:43 prijepodne »
Glasam ZA BlackListu!

Ali, moje prvo iskustvo na ovom forumu je totalno pozitivno i super - naime, jedan od članova (neću imenovati, ne znam jel ok?) mi je neki dan poklonio bilja u vrijednosti (brat bratu) pa sigurno 100-tinjak Kn (ako usporedimo u odnosu na shopove)!!!

Akvarij mi sad izgleda ko da je već neko vrijeme zasađen! Svaka čast i hvala još jednom!

ps- kad se razraste definitivno nastavljam istu tradiciju poklanjanja viškova!

Pozdrav!
More one talks less can he hear.

Offline Tigerone1

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 42
    • Facebook
« Odgovori #27 u: Travanj 21, 2012, 11:56:55 prijepodne »
Ja sam za  :klap:

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #28 u: Travanj 21, 2012, 12:06:18 poslijepodne »
Glasam ZA BlackListu!

Ali, moje prvo iskustvo na ovom forumu je totalno pozitivno i super - naime, jedan od članova (neću imenovati, ne znam jel ok?) mi je neki dan poklonio bilja u vrijednosti (brat bratu) pa sigurno 100-tinjak Kn (ako usporedimo u odnosu na shopove)!!!

Akvarij mi sad izgleda ko da je već neko vrijeme zasađen! Svaka čast i hvala još jednom!

ps- kad se razraste definitivno nastavljam istu tradiciju poklanjanja viškova!

Pozdrav!

pa slobodno reci, i ja volim kad me se hvali :)))
Bjela Amazona -http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=79037.0

Offline dzems

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #29 u: Travanj 21, 2012, 12:23:50 poslijepodne »
Neznam bas...iako sam prevaren nebi pravio crnu listu...velika vecina forumasa je ok i casna,a oni koji nisu ...a boze moj",neko to odgore vidi sve"
Totalna Steta

Offline Grozota

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • poʞ ǝuǝɯ ǝɾ ǝʌs n npǝɹ' ǝu ɯɐuz ɐz sɐʌ
« Odgovori #30 u: Travanj 21, 2012, 13:07:48 poslijepodne »
Neznam bas...iako sam prevaren nebi pravio crnu listu...velika vecina forumasa je ok i casna,a oni koji nisu ...a boze moj",neko to odgore vidi sve"

Zašto ne bi prijavio. Ako netko prevari tebe za određenu lovu i to ne prijaviš na `black listu´  velika je vjerojatnost da će dotična osoba probati preveslati još nekoga, do čega možda ni nebi došlo da si ti napisao taj i taj me zeznuo , oprez u trgovini s njim/njom.
:devil-smiley-029:

Offline reebeech

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #31 u: Travanj 21, 2012, 13:24:26 poslijepodne »
i ja sam definitivno za crnu listu...ako nista drugo, barem da znas da s tom osobom posluj oci u oci, a ne na nikakvo povjerenje preko poste i sl.

a s druge strane, mogla bi se napraviti i "pozitivna" lista...ne mora bit u oglasima, moze u bla-bla ili tako negdje...tema u kojoj bi se netko od clanova mogao pohvaliti, gdje bi se moglo javno zahvaliti nekome i sl. ;)

Offline deklok

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
« Odgovori #32 u: Travanj 21, 2012, 13:44:26 poslijepodne »
Ovo vam je dobra ideja i to stvarno bih trebali realizirat jer sam puno puta slao, a i primao biljke i naletio sam na vise njih postenih i stvarno svaka im cast. Ali sam se jedanput opekao kad sam slao biljke i doticni mi je tvrdio da nije dobio biljke, a slao sam stvarno puno puta i sad sta da radim poslao sam opet ali mi je akvarij bio golotinja jer sam skoro zadnje biljke opet slao istom covjeku...
Primio dosta toga na poklon od biljaka pa do kozica, ali sam isto tako i ja poklanjao ribe i biljke koje su trebale biti i vise od 100 kn, a dao sam ih upola manje.
Ma da kad malo bolje pogledas oglasnik kad vidim da neki ljudi prodaju i skuplje nego u shopovima biljke to je stvarno sramotno i jos kad mi netko prodaje po 50 lipa po komadu puzeve za helene pa to je stvarno ocaj...

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Betta Svijet
« Odgovori #33 u: Travanj 21, 2012, 13:45:17 poslijepodne »
i ja sam definitivno za crnu listu...ako nista drugo, barem da znas da s tom osobom posluj oci u oci, a ne na nikakvo povjerenje preko poste i sl.

a s druge strane, mogla bi se napraviti i "pozitivna" lista...ne mora bit u oglasima, moze u bla-bla ili tako negdje...tema u kojoj bi se netko od clanova mogao pohvaliti, gdje bi se moglo javno zahvaliti nekome i sl. ;)
Već sam to prije spomenuo, ja sam također za ovo što reebeech predlaže. Neka bude crna lista, dapače! Ali treba i pozitivne stvari moći istaknuti, kao što reebeech predlaže ova pozitivna ne mora biti ništa posebno komplicirano (a pogotovo ne trebaju moderatori gubiti vrijeme još i s pozitivnom listom), samo neka zalijepljena tema tako da bude negdje pri vrhu i to je to. A onda neka svako napiše neku zahvalu. Na kraju će ovo s pozitivnom listom biti kao one "želje i pozdravi" na radiju! :D

Ja bih se ovako npr. zahvalio jednom članu akvarij.net-a iz Siska: "Tom82 mi je pripremio i poslao mikrocrve kad su mi najviše trebali, hvala još jednom!" :up:

Offline gašo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • Žuja je zakon
« Odgovori #34 u: Travanj 21, 2012, 13:55:06 poslijepodne »
Vedrane , neka taj pod-forum ili šta već , nosi naziv  "Black&White"  :D :D :D

Offline dzems

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #35 u: Travanj 21, 2012, 16:58:17 poslijepodne »
ja sam napisao temu pod nazivom "NEK SE ZNA"i to ste svi citali i znate tko je tu koga...a opet bila je i nabavka akvarija ,opreme i riba za djecu u velikoj gorici i to ste svi citali...Ocu kazati da citajuci sve mozemo znati i vidjeti...nema potrebe za crno-bjelim listama...ali ako i bude nije problem samo mislim da ce biti malo pisanja u toj temi.
Totalna Steta