stigao paket prosli tjedan, jedva cekala da se uhvatim posla

. krenila oko 7 ujutro bila gotova oko 13 sati, kada sam pocupala bilje da lakse polovim ribice i njihove malce i koze, primjetila sam da imam pomladak duhova koza i crvenih, kuda su mi se dan prije i dvije gupike okotile, tu sam jos morala i loviti nevidljive koze, tako da se od moga posla koji je trebao trajati pola sata, pretvorilo u muku od dva sata, a vjerujem da je sa rijecnim soderom i neka koza zavrsila na prilazu od kuce

. zemlju sam bila namakala oko tjedan dana i vecer prije sam ju stavila peci na 50 stupnjeva uz mjesanje na par sati u pecnicu, kada je pocela biti siva, ostavila sam da se ohladi, ujutro sam u to ubacili i nesto vulkanita sto je bio u prvotnoj postavi akvarija. dolje ne dno akvarija sma staviala malo starog sodera sa vulkanitom i na to najlonke sa zemljom i rupe opet popunila sa tim soderom i na to stavila oprani divni crni keramicki pjesak, cak mi je i ostalo nekih dvije kile ( ima jedan mali od 20 l koji bi mogao postati vrtic za gupace). Ja sam jako zadovoljna sa tim pjeskom, lako ga se pere, ne bjezi kada ga stavis da se izravna, bilje je dobilo na izrazaju, jako se lagano u njega pika bilje, pa sam mislila da cu moji nevaljalci komunalci sve poceprkati van, a ono nista. A i moji duhici se odlicno vide na toj podlogi, cak i oni maleci, dok sam na prosloj oci polomila da uopce vidim gdje mi koja velika koza. jos kada se bilje malo privikne, trebalo bi da ide kao ludo

. Mama me je svaki cas obilazila da vidi jel je gotovo, i kada je bila dosla kada sam ja stavila podlogu i pocela pripremati bilje za sadnju, samo mi je rekla: sadnja basce je najtezi posao

, imala je pravo, dok sam raspodjelila kako cu koju biljku popikati, bome sam se namucila.