0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i dalje mislim da je najprihvatljivije DIY rješenje šprica, analogni timer i dva nepovratna ventila.
Citat: DeX_13 - Ožujak 27, 2012, 09:01:23 prijepodnei dalje mislim da je najprihvatljivije DIY rješenje šprica, analogni timer i dva nepovratna ventila. Analogni timer ima preslab okretni moment da pokrece klip sprice
Nije, sama se puni i prazni kroz cijeli krug, zato idu dva nepovratna ventila... cek da probam googlat sliku /edit - evo u prilogu shema principa, googlaj DIY dosing pump, syringe dosing pump DIY...
Citat: Pamook - Ožujak 27, 2012, 18:22:14 poslijepodneNije, sama se puni i prazni kroz cijeli krug, zato idu dva nepovratna ventila... cek da probam googlat sliku /edit - evo u prilogu shema principa, googlaj DIY dosing pump, syringe dosing pump DIY...Radio sam to, samo bez tajmera tj. poluautomackiNajbolje rjesenje prije neke automatike.
Kak sad to radi , ne kuzim
Aha, kuzim, i onda se moze sloziti da neki motoric radi izvacenje i uvlacenje sprice umjesto tebe u odredjeno vrijeme.Vrlo zanimljivo.
Citat: texlip - Ožujak 28, 2012, 13:26:17 poslijepodneAha, kuzim, i onda se moze sloziti da neki motoric radi izvacenje i uvlacenje sprice umjesto tebe u odredjeno vrijeme.Vrlo zanimljivo.http://www.plantedtank.net/forums/294074-post1.html