0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni ja baš bilo zabavno nabavljanje riba kojih nema kod nas, moramo sad tako i dalje nastaviti! Malky, potpuno te razumijem, ali neka si i rasprodao puno toga barem si zato sad PRVI s kubotaicama, a ne kao Filip tek DUPLIĆ!
Citat: Werther - Travanj 26, 2012, 16:53:01 poslijepodneMeni ja baš bilo zabavno nabavljanje riba kojih nema kod nas, moramo sad tako i dalje nastaviti! Malky, potpuno te razumijem, ali neka si i rasprodao puno toga barem si zato sad PRVI s kubotaicama, a ne kao Filip tek DUPLIĆ! Ja kopiram kao kinez, u više komada, ak ih malkky ima 10-15 ja moram min 30. ) ( ak bu ih uopće bilo za kupit ) , ak ne ima u austriji.
Meni ja baš bilo zabavno nabavljanje riba kojih nema kod nas, moramo sad tako i dalje nastaviti!
imam ih 19 komada, slobodno me presisaj
Citat: Werther - Travanj 26, 2012, 16:53:01 poslijepodneMeni ja baš bilo zabavno nabavljanje riba kojih nema kod nas, moramo sad tako i dalje nastaviti! i meni al ne s financijske strane , ja sam za sad jedno vrijeme miran. nabavio sam ribe koje sam dugo zelio i sad se moram malo smirit
Citat: Malky - Travanj 26, 2012, 21:02:46 poslijepodneimam ih 19 komada, slobodno me presisaj 19? Šta ih nije bilo 20? Znači da 1 ipak nije izdržala transport? Citat: Malky - Travanj 26, 2012, 21:04:01 poslijepodneCitat: Werther - Travanj 26, 2012, 16:53:01 poslijepodneMeni ja baš bilo zabavno nabavljanje riba kojih nema kod nas, moramo sad tako i dalje nastaviti! i meni al ne s financijske strane , ja sam za sad jedno vrijeme miran. nabavio sam ribe koje sam dugo zelio i sad se moram malo smiritNema veze, netko drugi će nastaviti s tim, ne moramo uvijek mi, zar ne? Samo neka se nabavlja i dalje... treba Filipa isprovocirati da ne nabavi samo kubotaice nego i nešto što nitko nema u Hrvatskoj! A mi ćemo malo kasnije, kad se oporavimo financijski... dakle za mjesec dana! Dobro je Vedran rekao, to je bolest!
evo posisana Cuba i cini mi se da sad puno bolje se zgusnulo, samo mi ova rotala nekak slabo raste, vjerovatno cu ju zamjenit s par pelcera Hygrophyla polysperma rosanervig pa cu vidjet kak bude izgledalostavim slike kad se voda malo razbistri jer je mutna od easy vitala
Zašto se kubotaica hoćeš riješiti, nakon toliko muke da ih nabaviš?
super izgleda.. ovo nisam ni vidio da imas, svaka cast na ulozenom trudu za sve akvarije koje odrzavas..
Dobro se razraslo, sporo, ali ide. Steta za rotalu, vec ju vidim kak bi trebala izgledati da se zgusne
Citat: Juricas - Srpanj 09, 2012, 08:14:30 prijepodneDobro se razraslo, sporo, ali ide. Steta za rotalu, vec ju vidim kak bi trebala izgledati da se zgusne S obzirom da sam krkal sve duplo, dosta sporo je islo. Mislim da je zaheb u soil Amazonia, dođe vise kao neutralna i slaba a kosta do jaja. Bolje da sam stavio crnog sljunka i gnojio kroz vodeni stup, efekt bi bio vjerovatno isti.