0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a zbog čega nebi mogla?moja radi već dvije godine bez prestanka...
meni dvije rade od bazena i obje rade već dugo vremena bez prestanka i nikad nije bilo problema...čak su nekad znale i nasuho radit neko vrijeme pa im ništa nije bilo...ali kod mene su pumpe u vodi (koje inaće stje kraj bazena a ne u njemu) pa se valjda zato nemogu pregrijat...
Citat: tomkranj - Travanj 20, 2012, 20:21:53 poslijepodnemeni dvije rade od bazena i obje rade već dugo vremena bez prestanka i nikad nije bilo problema...čak su nekad znale i nasuho radit neko vrijeme pa im ništa nije bilo...ali kod mene su pumpe u vodi (koje inaće stje kraj bazena a ne u njemu) pa se valjda zato nemogu pregrijat...ne znam nisam se s tim susreto tako da ne znam ali inace su jako dobre pumpe imaju veliki protok
super će bit jel buš uzimao koiće ako hoćeš odemo zajedno jel bi i ja par komada uzimao
koliko si dao za njih i di si uzeo
Citat: brle - Travanj 29, 2012, 20:50:30 poslijepodnekoliko si dao za njih i di si uzeouzo sam privatno od frenda 150kn komad
Kakve su boje?
Super je jezero,ali jako mi fale biljčice.. Barem lopoče bih ja stavio i iris perunike,njih barem ima na svakome koraku.