0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zar ti neće biti previše 20 komada?
ok javiš samo
A šta reči, bravo majstore ! Nego jer ne otpušta beton(cement) nešto štetno u vodu, nebi li to svejedno sa nečim trebalo premazati?
Odlično.! E sad šta je s filtracijom?
lijepo svaka ćast i daj mene isto zanima pumpa di si nabavio i koliko love meni treba za jezero 5500 l sad neznam koj protok bi mi trebao
kak veliki filter mi treba
kolko te došlo betoniranje takvog jezerca i ti premazi za beton?!
Citat: ninci - Travanj 17, 2012, 09:59:12 prijepodnekolko te došlo betoniranje takvog jezerca i ti premazi za beton?!cc2200kn ali sve uracunato beton kemikalije armatura a pijesak je bio dravski ali sam ga preko frenda nabavio ovako inace bi te pijesak 800kn izasao gore na ovu cijenu
ak bude ovaj tjedan plaća idem pumpu kupit imam neku doma al protok je 2000 l imao sam ju u akvariju sad neznam jel mi bu ta pre slaba
Citat: brle - Travanj 17, 2012, 17:50:44 poslijepodneak bude ovaj tjedan plaća idem pumpu kupit imam neku doma al protok je 2000 l imao sam ju u akvariju sad neznam jel mi bu ta pre slaba te iz akvarija su preslabe i većinom nemaju onakav protok kakav je deklariran...treba ti normalna pumpa za vrtna jezerca (makar može poslužit i od bazena,ja ju koristim)