Kolovoz 09, 2025, 07:29:23 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: RIO 180  (Posjeta: 4489 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MEMO

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: RIO 180
« Odgovori #25 u: Travanj 24, 2012, 11:14:11 prijepodne »
preljep aq,a biljke su odlicne :)
kako uspjevate tako uzgojit biljek  -?

kljuc je pravilan odnos, svjetla, co2 i gnojiva :)
e da...to sam i predpostavljao.mislio sam da ima neka tajna velike moci :))
problem je sto imam orginal poklopac pa samo jednu cijev za svjetlo tako da sam tu u gubitku

ooo znam kako i je :D
zato sam uradio ovo:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=70769.0
dobro uradjen poso za svjetlo,al to je za otvoren aq.jedno da nesto jos napravim da mogu stavit staklo da ne hlapi voda toliko i da ribe ne iskacu van.jer bas imam ribe koje vole iskakat iz aq lol...nesto cu smislit :)
tnx...na odgovorima :)
MEMO

Offline Zoomba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Vinkovci
« Odgovori #26 u: Travanj 24, 2012, 11:18:58 prijepodne »
Citat:
dobro uradjen poso za svjetlo,al to je za otvoren aq.jedno da nesto jos napravim da mogu stavit staklo da ne hlapi voda toliko i da ribe ne iskacu van.jer bas imam ribe koje vole iskakat iz aq lol...nesto cu smislit Smiley
tnx...na odgovorima Smiley

nema na cemu i drugi put! :)
TikaTaka, MadaFaka

Offline suabhiz

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 69
« Odgovori #27 u: Travanj 24, 2012, 11:38:18 prijepodne »
odgovor Memo
Može se imati dosta bilja i sa jednom lampom, jedno vrijeme je meni sve lijepo išlo sa nezahtjevnim biljem u manjem akvariju, a onda sam počela puno petljati, filozofirati i nikako na kraj s algama.

Vedran
Ova moja maca poludi kada ugleda algara - c. siamenses i skače sa capama na staklo, izgrebati će mi staklo.

Da li postoji neka biljka koja je bar donekle crvena radi kontrasta, jer ova moja ludwigia ovalis postaje sve zelenija i zelenija, a crveni listovi otpadaju?

Offline MEMO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #28 u: Travanj 24, 2012, 11:47:15 prijepodne »
odgovor Memo
Može se imati dosta bilja i sa jednom lampom, jedno vrijeme je meni sve lijepo išlo sa nezahtjevnim biljem u manjem akvariju, a onda sam počela puno petljati, filozofirati i nikako na kraj s algama.

Vedran
Ova moja maca poludi kada ugleda algara - c. siamenses i skače sa capama na staklo, izgrebati će mi staklo.

Da li postoji neka biljka koja je bar donekle crvena radi kontrasta, jer ova moja ludwigia ovalis postaje sve zelenija i zelenija, a crveni listovi otpadaju?
koju sam god biljku kupio da je malo zahtjevnija otisla mi je u roku tjedan dana....mislim da imam donekle sve uvjete osim jacine svjetla.imam i u podlozi humus i zemlju za cvijece,stavljao sam i one kuglice za korjen,dodajem stalno gnojivo u tekucem stanju za biljke,co2 sam pravio al eto na zalost nema svjetla i to je to...al jednom ce biti i to :))
strpljen,spasen tako se valjda kaze lol....
MEMO

Offline suabhiz

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 69
« Odgovori #29 u: Travanj 24, 2012, 12:10:06 poslijepodne »
Zaboravila sam najvažnije, zahvaliti se dvojici članova ovog foruma na pomoći