Super je akvarij. Po velicini diskusa vidi se da im odgovara kod tebe.
Daj malo detalja o filtraciji. Dali usisavas dno, ako da kolko cesto? Kazes mijenjas do 50% vode tjedno, dal jednokratno, ili?
Tolko vode pretpostavljam grijes prethodno?
Si imala kad problema (bolesti s diskusima) ?
Fali nam detalja 
Cime hranis i koliko cesto?
Filter je unutarnji Juwelov, i mala Atman pumpa 1200l/h na koju sam na usis stavila filter vatu. Vodu mjenjam samo jednom tjedno, znači tih 50% u komadu. Vodu za izmjenu tretiram JBL Biotopolom (pola doze), uključim isto jednu Atman pumpu (1200l/h) na koju stavim filter vatu, jer je voda dosta loša, tako da nakon dan-dan i pol ta vata bude smeđe boje. Temperiram vodu tako da zakipim 15-ak litara vode i bučnem u bure prije izmjene vode. Na tu pumpu samo navučem crijevo i tako punim aq.
Nemam nekakvih problema sa bolestima , možda zato što redovito na hranu kapam vitamine, a možda sam samo imala sreču

pa su jakog imuniteta. Trudim ih se ne šokirati, mrežicu nikad nisu vidjeli od kako su došli u ak (više od dvije i pol godine). Boje se jedino kad zapnem rukom pa pomaknem reflektor, tad reagiraju tako da se zakucavaju u staklo, a ostalog se ničeg ne boje. Po staklu se može lupati dan i noč, to im uopče nesmeta, rukom ih diram a ne pomaknu se s mjesta.
Hranim ih srcem od divljači (dostupno mi je) i to mi se pokazalo naj boljim.. U početku kad sam ih kupila, pošto su bili jako mali, sam ih hranila šest puta dnevno, a sada dva puta, jednom u dva tjedna imaju post.
Nadam se da sam bila dovoljno opširna

Ako te još što zanima slobodno pitaj