Prehrana svaki dan koliko zeli jesti stavis joj 5-6 zohara/cvrcaka/fobasa pa ako pojede das joj jos...dok se ne najede. Trebas joj davati i biljni obrok uz mesni iako mlada agama ne voli bas voce i povrce dok je mala. Trebas joj prasiti hranu sa vitaminima i mineralima.
Rasvijetu trebas gasiti po noci treba imati 12h dan-12h noc osim u zimi i ljetu kada se vrijeme dana i noci mijenja! 
Daje se oko 30 žohara ili 50 fobasa odrasloj agami, mladoj se toliko da svaka 2-3 dana.
pa znam ali stavis prvo malo nemogu ih natrpati 30 u zdjelicu!!
Ma jel, a zašto ne? Kupiš veću zdjelicu!
hvala ti puno
procitao sam ja sve to ali su me zbunili forumi jer svatko nesto drugo napise
i jos sam sto tocno da kupim kao dodatak prehrani? i jeli ju ja trebam kupatii svakih mjesec dana ili staviti osudicu da se sama kupa? unaprijed hvala
i btw tek sam sad skuzio da si i ti iz zadra 
Za dodatak kupiš Nekton MSA i Nekton REP i to se oboje posipa po hrani. Za mladu agamu je potrebno posipati svaki dan a za odraslu 2,3 puta tjedno.
Bradate agame se ne kupaju ukoliko ne postoji potreba. A potreba je jedino začepljenje pa ju treba okupati i izmasirati da lakše obavi nuždu. Inače za kupanjem nema nikakve potrebe. U terariju mora biti neka manja posuda s vodom i to je to.
Pogledaj druge dvije otvorene teme o bradatim, tamo sam stavila tablicu žive hrane i njene prehrambene vrijednosti.