Da dovoljna joj je samo posudica s vodom, ja svojoj recimo jednom tijedno špricnem tek toliko iako kazu da ni to nije potrebno. Kod odraslih jedinki se vlaznost povecava prilikom pripreme za parenje jer kod vece vlaznosti prestaju jest pa se povecava mogucnost parenja. Inace ovo je izrazito netolerantna vrsta prema svojim jedinkama i izrazito agresivna prilikom parenja, moja je popapala muzjaka iako mu je prije davala znakove da je spremna...
Da se vratim na temu, koristi obicnu vodu, destilirana se koristi uglavnom za špricanje kod vrsta koje zahtjevaju veliku vlaznost pa da se sprijeci nakupljanje kamenca na stijenkama
vruce ljepilo moze, samo probaj koliko je cvrsto jer na staklu kad se koristi nakon sušenja otpadne, bojim se da bi jednak efekt mogo imat na glatkoj plastici...silikon ili ono jako ljepilo kaj je u malim tubicama i brzo susi primaju sigurno na plastiku pa ti je alternativa ako ce vruce ljepilo otpadat
Na plasticne kutije odnisno privremebe terarije ja mrezici ljepim na poklopac obicnom sirokom ljepljivom trakom samo kaj to ne zgleda bas ljepo ali meni je bitnija funkcionalnist od izgleda