0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lijepo i zelenodaj nabaci još neku cijelog akvarija,jer ova prva je slikana odozdo..pa se baš ne vidi najbolje!!!
o da.. da ima nas i budno pazimo i čekamo ovakve kao tidobro je ....lijep ti je akvarij..biljni..baš po mom ukusujedno pitanje:vidim neonke i skalare-to funkcionira???
Svaka čast!!!! isplatilo se uzeli taj aku, zar ne??
super izgleda....koja je onoplava ribica u preletu na prve dvije slike?(bas se i ne kuzi)
Liijep akvarij Sviđaju mi se biljke, nekako je prirodno.Vidim da nemaš alge. Reci malo o supstratu (ako ga imaš), da li gnojiši sa čim. U kojim intervalima mjenjaš vodu...itd.
Prijatelju, bravo! Vidim da profi23 nije prepoznao neke riblje detalje.. vjerojatno zato što su u međuvremenu narasli! Akvarij je super, ribice su super, novi aparat je super.. ne znam što je zanimljivije kod tebe, buljiti u tvoje akvarije ili glumiti Seku.P.S. Pozdravila te Aleksandra!!
Bije ima prekrasnu boju koi je recept
Vidim da Profi nije prepoznao ostavit æemo ga još malo u neizvjesnosti, neka pokuša odgonetnuti No priznaj da si i ti teško vjerovala da su ono tvoji trihogasteri, jer kod mene kao da se tove Seka... akvarije sam stavio, sad bi mogli staviti i Seku
Akvarij ti izgleda super samo neznam za ovu kombinaciju skalara i neonki jel sam citao da odrasli skalari znaju pojesti neonke