Svibanj 07, 2025, 17:09:02 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Reptibator  (Posjeta: 2623 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline bakterije

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
Reptibator
« u: Ožujak 13, 2012, 15:20:08 poslijepodne »
Trazim po ebayu, ali ne salje nitko u hrvatsku, gdje se moze nabaviti http://www.zoomed.com/db/products/EntryDetail.php?EntryID=315&DatabaseID=2&SearchID=1
moze i neki drugi samo da mu je najniza temperatura 15-16 stupnjeva

Offline stomed

• Punopravni član
Odg: Reptibator
« Odgovori #1 u: Ožujak 13, 2012, 15:27:22 poslijepodne »
jesi sam gledao ono worldwide slanje ili poslao upit trgovcima? makar nepise mnogi ipak zele slati gdje god treba, barem 30% njih, takvo je moje iskustvo, tako sudjelujem i na aukcijama, itd. a jesi gledao i ebay.de, njemacki?

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Ožujak 13, 2012, 15:32:55 poslijepodne »
jesi sam gledao ono worldwide slanje ili poslao upit trgovcima? makar nepise mnogi ipak zele slati gdje god treba, barem 30% njih, takvo je moje iskustvo, tako sudjelujem i na aukcijama, itd. a jesi gledao i ebay.de, njemacki?
nisam poslao upit, nasao sam jedan americki sajt, ali ako sam dobro shvatio moras imati firmu da bi narucio. Ima nesto i na .com i na .de samo sto ne salju kod nas, neki selleri salju u hrv jedino sto mi ne odgovara takav inkubator, imaju samo grijac ili cak nemaju ni grijac nego je kutija od stiropora sa termometrom min/max unutra.

Offline Maja_Rudy

• Punopravni član
  • Dob: 47 Lokacija: osijek
« Odgovori #3 u: Ožujak 13, 2012, 15:59:49 poslijepodne »
Pogledaj si brutkasten inkubatore dali ti odgovaraju.
To ti je iz njemacke firma.i moguce je da bi poslali.
ex.rudios

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #4 u: Ožujak 13, 2012, 16:09:03 poslijepodne »
Si vidio ovo: LINK ?
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Ožujak 13, 2012, 16:31:03 poslijepodne »
gledao sam, ali nigdje ne nadem neke opsirnije specifikacije, jel znas mozda tko je proizvodac pa da pogledam na njihovoj stranici.

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #6 u: Ožujak 13, 2012, 16:51:24 poslijepodne »
Imaš kontakte na stranici pa nazovi Matiju za detalje.

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #7 u: Ožujak 13, 2012, 17:15:13 poslijepodne »
gledao sam, ali nigdje ne nadem neke opsirnije specifikacije, jel znas mozda tko je proizvodac pa da pogledam na njihovoj stranici.

Trazio sam, to je Reptapets Repta-incubator, www.reptapets.com , koliko vidis na naslovnici to im je relativno novi proizvod i izgleda da im jos nije uveden na stranicu opis. Kako @Chilii kaze pitaj Matiju za detalje.
www.kornjace.com
www.akter.org

Offline frga

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #8 u: Ožujak 13, 2012, 17:24:23 poslijepodne »
Ja imam od Lucky Reptile -  Herp Nursery II i zadovoljan sam , fino drži niže temperature, veći problem su one iznad 30 stupnjeva. I bolje ti je da ga prije upotrebe isprobaš jer postoje odstupanja od onoga što piše na displayu (al to ti je odmah naglašeno prilikom kupnje i na uputstvu). Matija ti isto može toga srediti, a ako ti se ta opcija ne odgovara onda lijepo na ebay.at ili ebay.de i pitati da li ti je ko voljan poslati u RH, jer ponekad hoćeju samo moraš pitatit.
"Samo dvije stvari su beskrajne, svemir i ljudska glupost, a za ono prvo nisam siguran."  Albert Einstein

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Ožujak 13, 2012, 17:32:08 poslijepodne »
taj lucky reptile mi se cini ok, budem se javio Matiji pa vidio za njega i ovaj sto ima na sajtu. Meni je najbitnije da on ima neki sistem hladenja tako da temperatura bude od 16-19 stupnjeva, nije bitno ni kako izgleda ni nista, samo da on hladi. Frga ajde samo posalji pp s cijenom koliko te izasao inkubator, ako nije problem jel.

nisam znao da selleri s ebaya zele pregovarati oko shippinga pa ih nisam ni ispitivao, ako ne nadem nista tu kod nas preostaje mi jedino dogovorit se tako s nekim, ili nekako hladiti ovaj postojeci inkubator.  hvala na odgovorima

Offline frga

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #10 u: Ožujak 13, 2012, 17:39:54 poslijepodne »
Ja sam svojeg dosta dugo testirao prije nego što sam bilo što stavio u njega, tak da kad ga namjestiš na 14 stupnjeva fino konstantno drži temperaturu oko 15 stupnjeva (ne sjećam se koliko je točno pisalo), a ako ga namjestiš na 27 drži mi temperaturu na 24,8 stupnjeva (temperatura mjerena u plastičnoj posudici). Ako si uzimaš takav inkubator obavezno pazi da stražnja strana nije pre blizu zidu, čitao sam da je nekim teraristima pregorio zbog toga.
"Samo dvije stvari su beskrajne, svemir i ljudska glupost, a za ono prvo nisam siguran."  Albert Einstein

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Ožujak 16, 2012, 16:16:54 poslijepodne »
Imaš kontakte na stranici pa nazovi Matiju za detalje.
nema ni matija vise informacija, a i nije dostupan u skorije vrijeme. Zna li netko link od njemacke trgovine s webshopom koja salje u hrv, ili se moze dogovoriti oko slanja u hrv (moze i bez slanja), samo da imaju reptibator, herp nursery ili neki drugi inkubator s hladenjem, trazim danima i ne odgovaraju mi selleri s ebaya,a ni ovi s web shopova.

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #12 u: Ožujak 16, 2012, 18:20:29 poslijepodne »
Imas www.reptilica.de , konkretno inkubatori: LINK . Taj webshop od nedavno salje i za Hr. (provjerio @stomed prije mjesec-dva): LINK
www.kornjace.com
www.akter.org