Treba mi neko ko mi mi dao dobar primer za kopno kornjace imam akvarijum od 30l imam 2 male kornjacice i akvarijum bi da napunim skorz do kraja skoro ne bas skorz ali tu negde i neki primer koji nece da zauzima mnogo mesta za plivanje i koji je praktican da se napravi ja imam 2 poklopca koja su namestena unutar akvarijuma pa ako ima neko neku dobru ideju da mi da ja sam mislio i mislio al nemogu nikako da smislim nesto sto je dobro gledo sam one pripere
http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30 al nekakko sve mi je tesko da pravim sad ispocetka jer oni staklorezci nece da naprave ovako jer to im je mali poso ono sa strane sto se lepi i to moro bi i kornajce da vadim i da ih premestam nekako mi to ne ide.Akvarijucum cu kasniej i da uzmem veci cim malo budu porasle.A i kod nas u banji nemam ni jedan normalan Pet shop sve sam moro preko Interneta da kupim jedino sto imaju to su racici nazalost,ostalo nemaju nista,???
Hvala unapred

Jedino sto mi je onako delovalo najlakse da napravim je ovo visece kopno, al i to ko zna kako bi napravio nenzam kakve zice bi trebo da uzmem i sta da bude crsto da ne padne slucajno i polomi se jer jesam dosadan ali ja kad sam kupio kornjace mi nista nisu rekli samo rekli sipaj vodi i daj im racicie da nisam ovde po internetu gledo sta i kako one bi uginule veoma brzo nista mi nisu rekli kad sam ih kupio ja ga jos pitam jer treba grejac on kaze ne jer treba sijalica on kaze ne mora al ako oces stavi bice lepse za tebe ja kazem da im ne bude hladno u vodi on kaze ne treba da bude sobna temperatura i daj im samo racice da jedu jednom dnevno i to je to i samo mi je reko da uzmem filter a i da to ne mora kao sve zavisi na koliko cisitm vodu eto to mi je reko prodavac u pet sopu jedinom koji ima u banji ima jos 1 ali oni ne drze akvarijumsku opremu i kornjace samo za kucice mace onda drze kaveze itd,itd...
Mislio sam na ovo kompo

Pomoc u vezi kopna za kornjacu ???
nekako najbolje izgleda sad kako bi ja to sam napravio ko zna ja sam mislio da uzmem obicen zice i da ispresavijam i napravim al bojim se jer one kad se krecu da na padne ono da ne bude dovljno ucvrsceno da stavlajm neko drvo i to to ce da im zauzem dosta prostora ne ide
Ili naprimer kad bi uspeo da napravim ovako nesto :

Pomoc u vezi kopna za kornjacu ???