ma imamo ma ukrasnu pec pa imam drva a mislio sam uzet iz petshopa jer nije bas skupo i nezam ako se ono mora pec jer u ovoj kuci samo mama ima pristup pecnici
a evo nemam od ferero rochera kutijicu ali imam onk gdje se cuva hrana i sad to ima samo jednu malu rupicu na poklopcu ... mislim si da bi izbusio rupe od promjera 5 cm na rubovima (svima 4 srtana) i zaljepio mrezicu gore s vrucim ljepilom ... mislim da to nebi bilo dobro jer bi se pauk mogao ozljedtit na to ... kutijica je dimenzija 15x8x8 tu negdje ... i sad da pitam kako izolirat tu kutijicu ako njoj smeta svjetlo ... i da T je oko 1.5 cm ... da ju oblozim stiroporom ili ne? znaci jedna strana terarijuma mora bit suha a oko posudice se samo malo navlazi s vodom koja nije s pipe ? zelim imat dobru ventilaciju pa kako da to rijesim ?
mladi kolega,sve što si naveo je nepotrebno.
uzmeš čavao,zagriješ ga na šparhetu(držiš sa kliještima/kombinirkama da se ne opećeš) i izbušiš rupice,ili sa bilo kojim oštrijim predmetom,pokušaš lagano rupicu po rupicu . Ne smeta joj svijetlo u toj mjeri,da ti moraš oblagat kutijicu.

svi koraci koje si naveo su nepotrebni
stavi treset,izbuši rupice na kutijici,jedno dva reda od 10-tak rupica,ovisno o izgledu poklopca/kutijica,stavi pauka unutra,i miran si