Srpanj 22, 2025, 23:53:30 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: bikolor+  (Posjeta: 2865 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline korni

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
bikolor+
« Odgovori #25 u: Prosinac 07, 2005, 00:05:00 prijepodne »

Citat: Crazy-a3
Korni ipak treba pripazit na somice...u belugu je bikolor pojeo peraje svim somicima

Ma ne vjerujem!

Jesi li ikad stavila ruku u akvarij i pustila da bikolor njuska i gricka po ruci?Ta ribica ima tako njezna i mekana usta da ne bi mogao s time nikoga ozlijediti a posebno ne oklopne somice koji imaju ostre ljuskice po tijelu. Bik ipak spada u cistace algojede i nema bas neko zubalo, vec prije usne.

Jedina opasnost je mislim od stipanja, jer bikac moze uhvatiti s ustima i posteno stipnuti ili naglo trgnuti.

Ma to je zapravo pravi mezimac samo kaj je malo osjetiljivije naravi. Heh, valjda zato i je tako zanimljiv.
Zagreb

Offline korni

• Punopravni član
bikolor+
« Odgovori #26 u: Prosinac 07, 2005, 00:10:00 prijepodne »

Citat: Baltazar
Saga o mom Bicoloru je gotova..

Bal bas mi je zao. Volim bikolore i ako si razvio kakve osjecaje prema njemu pretpostavljam da znam kako ti je. Bikolor se svojim cudnim manirama zna covjeku uvuci pod kozu.

I kod mene u zadnje vrijeme odumiru ribe. Ne znam razlog, voda bistra ko dan, hrane dovoljno, nikakvih naznaka bolesti ni parazita, a u tjedan dana sam vec tri povece ribe nasao na dnu. Ostale zivahno i zdravo plivaju i jedu. Pretpostavljam zimska prirodna selekcija.
Zagreb

Offline Miki_BL

• Punopravni član
bikolor+
« Odgovori #27 u: Ožujak 22, 2006, 16:27:00 poslijepodne »
hm, bikolor je jako cudna riba. Ja sam ih imao dosta. Naravno nikada vise od jednog jer se ganjaju do besvjesti koliki god da je akvarijum a imao sam jedan od 180 litara i tu sam uspio "ugurati" jednog crnog i jos jednog albino bikolora i nisu se ganjali. Bikolor ganja uglavnom tamnije ribe jer mu ta riba vjerovatno lici na drugog bikolora. Meni su sve i jedan proganjali molije (crne naravno dok sam i bijele imao i njih nije ganjao) i na kraju sam se odrekao molija zbog bikolora. Sto kazete "priraste srcu", jebaji ga.  

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
bikolor+
« Odgovori #28 u: Ožujak 22, 2006, 18:33:00 poslijepodne »
Moj je još mlad i sav nekako pe*erast, živi u susjedstvu sa Botiama, jednim Sijamcem, Zebricama, Colisamai Ancistrusom nikoga ne ganja i pravi je gospodin ... zasad . Da je mracan ... mracan je!
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline Skaywalker

• Novi član
  • *
bikolor+
« Odgovori #29 u: Ožujak 29, 2006, 23:29:00 poslijepodne »
ma ta beštija je sam vrag.jedino plektosomusu od 20 cm nije smio ništa ,a sve ostale,,,,vjerojatno su dobile slom živaca ako imaju živce.Kad skalar bježi pred njim,a što je življi to je ljepša boja. kad rastjera jato neonkica imam filing da će mu rep zasjati,a sad ima oko 8 cm i kralj je akvarija, osim gore spomenutog plektosomine
Vidi cune
prava pionirska!