Srpanj 22, 2025, 13:10:59 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: KONY 2012  (Posjeta: 714 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline toncek12

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
KONY 2012
« u: Ožujak 07, 2012, 19:05:11 poslijepodne »
Molim vas da pogledate ovaj video. Nek' vas ne odbije trajanje od pola sata. Vrijedno je svake sekunde vašeg vremena. Radi se o tisućama i tisućama djece koja su oteta i silovana, o djeci koja ubijaju (čak i vlastite roditelje) ili budu ubijena. O njihovim sudbinama odlučuje KONY! I mi, mali ljudi, možemo pomoći, sudjelovati u ovoj akciji i napraviti razliku za nekog s drugog kraja svijeta. Pogledajte i podijelite među svojim prijateljima!

Offline stomed

• Punopravni član
Odg: KONY 2012
« Odgovori #1 u: Ožujak 07, 2012, 19:39:23 poslijepodne »
bas me zanima tko je to napravio od crnog kontinenta..a sad ljudi tih istih korporacija prikazuju kao veliki humanitarci -?
treba pomogat ljudima ali boijim se da se to nece nikada promjeniti na ovaj nacin sto god mi poduzeli osim ako nepoduzmemo drasticne korake..a to bas nece tako lako ici, u naravi nam je dok smo siti i na toplom da nas bas nezanima tuda bijeda

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: KONY 2012
« Odgovori #2 u: Ožujak 07, 2012, 22:31:55 poslijepodne »
Već sam gledao ovaj video uradak i vjerujem da pogađa svaku osobu, a posebno ljude koji imaju djecu.
Donirao sam, podržao sam i nadam se da će akcija koju su mali ljudi pokrenuli uspjeti  :klap: