evo sasvim iznenadno sam jutros otisao do graca(isao stari pa me poveo),tako nespreman imao sam 100ak eura na raspolaganju za zdrobit na obleku i nesto ak nadjem u fogelfarmu...

inace nije tesko naci, i nije daleko od autoceste, pa svatko tko nije nikad bio(kao ja) neka se ne brine zbog lokacije.
Vratio sam se doma s jos jednim akvarijem(3.ci)

i ex 700 i hrpom bilja(nesto prezivjelo nesto nije

,,,tako da od robe nije bilo niti r

evo slike 56l einheim akvarija,allincluded(jager grijac),svjetlo, pumpa einheim,termometar,hrana, nesto za pripravu vode...ma sve...

malo je mutno al sam bio uzbudjen kad sam slikao

.tko pogodi cijenu, svaka cast..pazi 29 eura

..
kupio sam i ex-a700 za 59e..-mervejstojer oko 40 e. i limnophilu aromaticu, i cabombu furcatu..

zao mi je ko psu sto nisam imao vise para jer nema sta nema..pravi raj za nas bolesnike.Trenutacno je ta neka akcija(koja sreca)..tako da ima recimo einheim kanister filter za 29 eura za akvarije do 250l...ima hpra ogromnih akvarija za 200-250eura sa svim ukljuceno(uglavnom juwelovi).dalje da ne pricam...od jbl-a sve moguce i nemoguce,jbl osmoza za 99eura,razni co2 sistemi na snizenju 19eura..itd itd..
uglavnom exa sam stavio u ovaj akvarij i sve zapakirao tako da nisam nista carine platio..Akcija traje jos nekih dana, cini mi se, pa tko ide..zbilja se isplati..
eto pozdrav svima..