nebi ni ja nikad kupovao vodu, ni ovu ni flasiranu za pice. samo hocu reci da ima razlike u samoj cistoci vode sto izlazi iz njega ili ro/di uredaja, nekom je to bitno, nekom nije, moze se tako razgovarat i dali se isplati skupi skimer, skupa sol, zeovit sistem, itd..
-i nekazem ja da on neradi ali svaki ro nije isti, ovom, nepisu nikakve specifikacije onda vec znam kakav je, vjerojatno granulirani ugljen i 5-20 mikrona sediment, nominalni, naravno. a to sve jako bloka membranu(zato su i dali flush ventil da ispires membranu i produljis zivot sto je vise moguce, sto je opet upitno kako i dali radi), trebalo bi ju zamjenit nakon 2-3god u svakom slucaju. uz sve to rejection joj nije visok i neisplati se stavljati di element kao na neke bolje a sama membrana propusta sve i svasta. uz sve to, na silu joj je povisen protok, idealna mjera za sve membrane je 1:4, tu jos i pise da mozes smanjiti s 1:3:) mozes, ali i to sve skracuje zivot membrani i dovodi do sve nize kvalitete vode ili potpunog prestanka rada uredaja. sad, za te pare je solidan.. ako nemas potrebe za boljim, nista ja nekazem, onda ti se vjerojatno isplati i taj