Evo da malo pojasnim. Razgovarao sam s dečkom oko toga, tipa kak mu nije bed ka se ne pokolju dok su sve skupa unutra i kaže: Sve su iz istog legla i odmah u startu ih je držao zajedno. Valjda kad ih se tako drži od `malih nogu´ ,one se nauče jer drugoga objašnjenja nema. Naravno za to treba novaca i znanja a lik ima i jednoga i drugoga. Lik ima preko 250 tarantula, ima posebnu sobu samo za njih di ih sve drži.
ovo što si postao za regalise da to sam vidio na dosta mjesta i oni mogu funkcionirati zajedno. Dečko je jučer otvorio kokon p. metallica i unutra je bilo 143

nzdrava nimfi (nimfa = nymphs = jajašce s nogicama)
Zadnje vidim da su se neki dotakli cijene p. metallica. kod nas se nađe rijetko za kupiti (ako netko dofura izvana više komada pa proda koju da malo povrati lovu uloženu u troškove prijevoza) ali vani (Njemačka, Mađarska) se da naći slingova 2-3 presvlačenja po 40-45 eura komad. Kad se uzme neka veća količina 5-10 cijena pada na 35 eura. Toliko je u ovom trenutku kod uzgajivača od kojih ja uzimam.
dobro izgledaju, ali kak ih nahranit? Zar se ne bore za klopu ili sl.? Ubaciš jednog žohara i svi na njega...?
Ja svojima ne bacam hranu nego ima dajem s pincetom, tako i on svakoj daje s pincetom i mir je nema nikakve borbe za hranu. Ima nekoliko terarija taj sa slingovima 2,5-3 cm dužina tijela, jedan s 3 odrasle ženke , ostale ne znam i nikad nije bilo nikakvih problema ni pokušaja kanibalizma . Inače prije jedno godinu i pol je počeo ovako držati metallice. Naravne ne baš, sve neke kaže ima i posebno
dobro izgledaju, ali kak ih nahranit? Zar se ne bore za klopu ili sl.? Ubaciš jednog žohara i svi na njega...?
Ne, samo jedan jede zohara ostali se jedu medusobno
Ja bi prije reko da to neki photoshop genije napravio.
Jel ima neki vid na tubeu?
Nije photoshop jer mi je poslao nekoliko slika si se vide neke vani ,neke u rupi tako da je nemoguće to sve fotošopirati da tako prefektno izgleda. Tako da sve teorije o photoshopu odmah padaju u vodu. A pošto je lik njemac nadam se da ću imat prilike vidjet uživo kad ću ići po svoje pauke