Kolovoz 15, 2025, 11:40:58 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Novi pet shop Madagaskar u VG  (Posjeta: 4249 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ovcica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
  • Panta rei. Carpe diem.
Novi pet shop Madagaskar u VG
« u: Veljača 25, 2012, 21:22:43 poslijepodne »
Eto, mm danas bio u velikom Konzumu i vidio novi shop u sklopu. Kroz koja dva tjedna će biti sređen i dio za akvaristiku. Ne znam kakav im je dućan u Sesvetama...
Clara pacta, boni amici.

Offline phasid man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
  • Baculum Extradentatum --> Chromatopelma cyanopubes
Odg: Novi pet shop Madagaskar u VG
« Odgovori #1 u: Veljača 25, 2012, 21:33:14 poslijepodne »
gdje se nalazi ? ja sam danas vidio 3 kad sam bio u vz-u ali niti jedan nije bio novi svi su bili na mjestu gdje su i prije bili :D
Baculum Extradentatum x20
Chromatopelma Cyanopubescens x1
Eliptorhina Javanica x2

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #2 u: Veljača 25, 2012, 22:07:57 poslijepodne »
Eto, mm danas bio u velikom Konzumu i vidio novi shop u sklopu. Kroz koja dva tjedna će biti sređen i dio za akvaristiku. Ne znam kakav im je dućan u Sesvetama...
pa tak, kaj se tice akvaristike nis posebno. No imaju neke osnovne stvari pa kad je hica moze posluziti.

Offline ovcica

• Punopravni član
  • Panta rei. Carpe diem.
« Odgovori #3 u: Veljača 25, 2012, 22:26:55 poslijepodne »
gdje se nalazi ? ja sam danas vidio 3 kad sam bio u vz-u ali niti jedan nije bio novi svi su bili na mjestu gdje su i prije bili :D
:D  U Maxi Konzumu unutra. Ali ne u vz nego u vg, kapiš?  ;)
Clara pacta, boni amici.

Offline phasid man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
  • Baculum Extradentatum --> Chromatopelma cyanopubes
« Odgovori #4 u: Veljača 25, 2012, 22:35:45 poslijepodne »
 :D

sad da :D
Baculum Extradentatum x20
Chromatopelma Cyanopubescens x1
Eliptorhina Javanica x2

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
« Odgovori #5 u: Veljača 27, 2012, 08:27:36 prijepodne »
heh, pa prije će ljudii kupit hranu za pse i mačke u Konzumu nego u pet shopu kraj njega! I ne kontam šta je ljudima da se otvara toliko novih radnji, nema tu zarade nikakve! Svaka prehrambena trgovina, poljoprivredna  i drogerija ima odjeljak za kućne ljubimce! U Hr ima možda 3 dobavljača opreme i hrane koji distribuiraju svoju robu iskljucivo u pet shopove, ostali će vam dostavit robu i da imate pekaru :D

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #6 u: Veljača 27, 2012, 10:42:10 prijepodne »
Svatko tko drzi do svojih ljubimaca nikad nece kupiti hranu u obicnom ducanu. Vecina ljudi to ne zna nazalost, no u obicnim ducanima ne mozes prodavati premium i superpremium hranu jer ti to proizvodjaci ne dozvoljavaju. Mozes imati jedino standard. I sve ove izreklamirane marke kaj imas po ducanima su skupo smetje. A robne marke samih ducana su cisti otrov koji ne vrijedi niti to malo kaj kosta. 15kg pedigrea kosta cca 200kn po ducanima a za te novce se vec da naci premium hrana po pet shopovima.
Kod standard hrane ti je probavljivost daleko niza nego kod superpremiuma, i sve kaj si usparao na cijeni kasnije izgubis na kolicini koju dajes. Da ne spominjem samo zdravlje ljubimaca i troskove veterinara kad nesto ne stima. Radio sam neko vrijeme sa hranom za pse i macke i imao sam prilike sresti razne tipove kupaca,neki su bili voljni saslusati i probati a neki bi kupili i soder na kojem pise "hrana za psa" samo da nista ne kosta. Naravno da ima puno preskupe hrane jer imaju brand pa kad na to stavis marzu uvoznika i marzu trgovca dobijes sulude cifre a ima jednako kvalitetne hrane i za 30% manje novaca. I naravno, ne pase svaka hrana svim zivotinjama ma koliko ona kvalitetna bila. I pakiranja uvijek treba uzimati cim veca jer to dobro spremljeno na suhome moze stajati 3-4 mjeseca a razlike u cijeni malih i velikh pakiranja su ogromne.

Offline Iskra

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 51
« Odgovori #7 u: Veljača 27, 2012, 10:47:56 prijepodne »
da,ima već neko vrijeme da su otvoreni i već su trebali otvoriti i preko puta dio za akvaristiku ali vidim ništa od toga...cura s kojom sam razgovarala baš i nije od nekog znanja oko akvaristike ali se trudi i voljna je naučiti....ukoliko će voditi računa da imaju kvalitetne ribice i bilje mislim da će dobro proći pogotovo što ZOO Zebe više nema u VG a onaj ZOO City je živa katastrofa...cure ne znaju odgovoriti....ribice bolesne...slab izbor...od bilja imaju 1 anubias koji košta 60kn!!!...

Offline ovcica

• Punopravni član
  • Panta rei. Carpe diem.
« Odgovori #8 u: Veljača 27, 2012, 11:20:56 prijepodne »
Za anubias znam..ja sam čak zezala da se okrene ženskica na drugu stranu dok ne čupnem dio  :)  ali ona niža cura zna o akvaristici i kad dođemo tamo uvijek nam kaže jesu li ribe za kupiti ili ne. Mislim da to ima veze i s dobavljačem jer sam znala naletiti na ribe čim su došle i već su bile katastrofa. Tako da od sada kupujem samo sredstva i to je to.
Clara pacta, boni amici.

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
« Odgovori #9 u: Veljača 27, 2012, 18:32:45 poslijepodne »
Svatko tko drzi do svojih ljubimaca nikad nece kupiti hranu u obicnom ducanu. Vecina ljudi to ne zna nazalost, no u obicnim ducanima ne mozes prodavati premium i superpremium hranu jer ti to proizvodjaci ne dozvoljavaju.
Evo npr Royal Canin! Ja sam ostao paf kad sam vidio neuglednu poljoprivrednu trgovinu obljepljenu njihovim naljepnicama! Ista hrana stoji na polici nedaleko od otrova za parcove! Imali su i Beaphar, Gimborn i još neke premium marke! I sad ti imaj pet shop u koju si uložio svoj novac i trud da bi ti takva radnja bila konkurencija! Njima je to usputna zarada na takve proizvode a tebi glavna!
Dok npr Hills nečeš nigdje vidit osim u pet shopu, i svaka im čast na tome
« Zadnja izmjena: Veljača 27, 2012, 18:45:29 poslijepodne od deki00 »