Kolovoz 07, 2025, 01:27:24 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Hokejke (penguin tetra)  (Posjeta: 856 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mali Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
    • Drveni kutak
Hokejke (penguin tetra)
« u: Veljača 24, 2012, 12:35:12 poslijepodne »
U 12h mi se gasi u akvariju svijetlo i upravo sam primjetio da mi se dvije hokejke cudno ponasaju.
Pod tim cudno ne mislim da je jedna lil druga bolesna il nesto nego se inace cijelo vrijeme kolju i nateravaju svih 5 po akvariju a sad vidim da dvije plivaju jedna uz drugu cijelo vrijeme. Ko da se pokusavaju ugrist ali ne grizu se, vrte se u krug tipa "riba ribi grize rep" , non stop jedna pliva oko druge. Ako se neka od ostalih hokejki priblizi njima onda ju jedna od ove dvije napadne i otjera.

Jedna je veca a druga manja, jel moguce da ce tu doci do nekog mrijesta il sta?? Imao netko takvu situaciju??  :D
« Zadnja izmjena: Veljača 24, 2012, 12:42:11 poslijepodne od Mali Zeleni »

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Odg: Hokejke (penguin tetra)
« Odgovori #1 u: Veljača 24, 2012, 12:46:04 poslijepodne »
Cini mi se da se sprema ili pokusava mrijest . Te 2 sto su zajedno su sigurno par , i uvijek su skupa , tjeraju ostale od sebe . Muzjak onako "izaziva" zenku zna je malo tucnit glavom u trbuh da vidi jel spremna , pa se naganjaju ... Drzim fige , ali ako ih zelis izmrjesiti rade ih posebno odvoji  :up:

Offline Mali Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
    • Drveni kutak
Odg: Hokejke (penguin tetra)
« Odgovori #2 u: Veljača 24, 2012, 13:33:36 poslijepodne »
Hvala na odgovoru.

Nemam ih sad u sto odvojit tako da cu pustit pa sta bude. Makar, ne znam bas da ce ista prezivjet jer hokejke svaku mrvicu kaj se nade u akvariju pokusaju pojest tako da ako i bude kaj ikre mislim da ce biti pojedena :]

Al nema veze, ako su se sad mrijestile budu opet...