cuj, postoje stream pumpe po vise eura nego sto si ti dao kuna, sta je jeftino je tu relativan pojam, ali uvjek gledaj koliko dode vani, kod nas i tako imamo masnu carinu, pdv, uvoznik zaradi, ducan, malo trziste bez prave konkurencije pa nam trgovci rade sto rade
-koralia je solidna pumpa, i rekoh da je dobra za to koliko kosta, sad koliko kvalitetno izgleda necu ulaziti, svako ima svoje videnje o tome
-ivan je stvarno korektan i dobar tip, nekazem da je do njega ali nabava traje i traje, pa jos malo traje.. trebat ce jos vremena da se to dovede u red i naprave pravi ducan/web ducan od aquashopa. i nije da nece rjesiti garanciju, samo da imas organizme koji ovise o tom protoku a nemas rezervnu sigurnoti nebi bilo svejedno kad vidis da nesto pocinje stekati. mislim, rjesio je meni i skupi tunze made in china, pogotovo kad sam ih poceo blatiti po reef centralu jer me 2mj. zahebavaju s servisom, cak su mi poslali i 4-5 ljepih mailova da prestanem govoriti u javnosti i da cemo sve rjesiti nasamo..pitam se zasto