0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moji nemaju još filter i sasvim im je dobro rastu i konačno su se poćeli farbat ali moj to fotić nemože abilježit (bar ne boju) i da ja mislim da filter nebi trebalo stavljat bar prvih 3-4 tjedna jer kad ti vidiš koliko su oni mali i kako krhko izgledaju mislim da ni ti nebi stavljao no ako baš moraš stavi neki najslabiji i neka bude samo spužva i naravno neka bude nakakva nailonka na ulazu u filter da nemože usisat malce
ja sam izgubio te nastavke od pumpice pa im nemogu radit istodobno dvije tako da moji svaka 3 dana poste i očiste dno ali i da mogu meni to nebi bilo nikako isplativo jel ja sam prebrojao u ovom mrijestu više od 40 malaca pa još sad kad su malo narasli i kad im treba više artemije da ne pričam kolko stavljam jajašaca da ih prehranim a plus toga već sam potrošio 1 paket artemio pur-a od JBL-a a ovaj drugi paket je na polovici a malci imaju mjesec dana tj imaju mjesec i 13 dana
pa iskreno neznam kada ja procjenim da je vrijeme onda ću krenut sa hranom ali će to bit tek kad će imat 2 cm ili 2.5 cm makar sad najveći sigurno ima pa 1.5 cm ako ne i više
ma ja sam ih pokušao tj neko vrijeme sam imao problema sa izleganjem artemije pa ih nisam imao sa čime ponuditi nego sa hranom za odrasle i nisu htijeli zapravo jesu ali samo dok je padala hrana onda su se zaletili stavili u usta i ispljunuli no nema veze kad tad ću ih ja priviknut i sa time se ne zamaram toliko
da i meni je to poznato no meni se za višak artemije učinkovito pokazalo da ubacim puža (onog običnog što ti dođe sa biljem u akv.) i on pojede sve ostatke svu ostalu artemiju i kud koje jaje koje sam im dao sa artemijom
Citat: biosvera - Ožujak 21, 2012, 17:28:43 poslijepodneda i meni je to poznato no meni se za višak artemije učinkovito pokazalo da ubacim puža (onog običnog što ti dođe sa biljem u akv.) i on pojede sve ostatke svu ostalu artemiju i kud koje jaje koje sam im dao sa artemijom A imam i dosta tih puzeva unutra!Moram ih tamaniti,ima ih puno previse.Svejedno mi se cini da ja stavljam previse artemije,mozda da je malaca vise,ali ovako na njih 15ak?Hm....Valjda cu se uhodati i vidjeti koliko da im dajem,sve je dobro dok plivaju naokolo...
malci su prefora