Srpanj 18, 2025, 13:03:07 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: 3D pozadina za akvarij  (Posjeta: 2059 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
3D pozadina za akvarij
« u: Veljača 05, 2012, 22:53:59 poslijepodne »
ovo mi je jedna od najljepsih pozadina za akvarij (malawi tank) od akvadekora.. svaka cast na izvedbi, savrseno izgleda i zelja mi je imati takvu u svom akvariju, naravno u kojem namjeravam uskoro..

Offline hrhonda

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • Tanganiyika 840l Frontosa zaire kitumba
Odg: 3D pozadina za akvarij
« Odgovori #1 u: Veljača 05, 2012, 23:09:01 poslijepodne »
uistinu je lijepa no i ja sam od florijana uzeo stijenu drugaciju od ove no isto ima tako puno spilja i slijedecu cu uzeti od njega ali ne nista slicno mojoj ili ovoj koju si ti pokazao jer je nemoguce izvaditi ribu iz takvog akvarija . vjerojatno nikad neces zvaditi nosecu zenku i izmrijesti je sto i nije tako velika stvar kao kad primjetis da ti je odredjena riba bolesna i zelis je izdvojit u karantenu radi ostalih. uistinu jos nisam imao bolesnu no nosecih imam konstanto i nijednu nisam uspio izvadit a malce kad ispusti prezive maximalno tjedan dva . Vjeruj mi koliko god dobro izgledaju toliko su frustrirsjuce te pozadine s špiljama u koje ne mozes zavuci mrezicu. ima florijan puno stijena koje nemaju takav problem no ovo nije jedna od tih!

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #2 u: Veljača 06, 2012, 14:46:05 poslijepodne »
da znam lega, imao sam diy pozadinu koju sam radio sebi prosle godine pred ljeto, i naravno pravio sam spilje kroz nju, tako da sam vec prosao kroz to, ali imas pravo, namucio sam se da bi uhvatio koju zenkicu koja nosi, s time sam imao velikih problema.. ali pokusat cu napraviti nesto slicno ovome, jer bas zelim okusit svoj rad, i napraviti sam sebi,, da vidim kako ce to sve ispast.. al ova pozadina mi je mrak, volim da bude dosta kamenito, zato mi se i sviđa..  :)

Offline Najki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #3 u: Veljača 06, 2012, 15:01:41 poslijepodne »
da znam lega, imao sam diy pozadinu koju sam radio sebi prosle godine pred ljeto, i naravno pravio sam spilje kroz nju, tako da sam vec prosao kroz to, ali imas pravo, namucio sam se da bi uhvatio koju zenkicu koja nosi, s time sam imao velikih problema.. ali pokusat cu napraviti nesto slicno ovome, jer bas zelim okusit svoj rad, i napraviti sam sebi,, da vidim kako ce to sve ispast.. al ova pozadina mi je mrak, volim da bude dosta kamenito, zato mi se i sviđa..  :)

nadam se da ces u brzo krenuti u relizaciju pa da onda i meni das par savjeta gdje, što i kako :D :D

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #4 u: Veljača 06, 2012, 18:23:45 poslijepodne »
da nadam se da ce zima ubrzo proci, pa da ce malo otoplit, kad dode malo juzine eto i pozadine..  :up:

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #5 u: Veljača 06, 2012, 19:20:38 poslijepodne »
lijepa je a i ja planiram uskoro pozadinu stavit od njega samo da jos mallooo ustedim

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #6 u: Veljača 07, 2012, 19:28:55 poslijepodne »
tako i ja razmislja da ustedim i uzmem kak treba pozadinu od njega, al vjerujem da ce tako i biti kad ubodem veci akvarij.. za sada cu probati sa svojom izradom, pa vidjet dokle sam stigao..  :D ;)