Kolovoz 25, 2025, 00:20:55 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Sijamski borac  (Posjeta: 6846 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Busman

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Sijamski borac
« Odgovori #25 u: Studeni 07, 2005, 14:55:00 poslijepodne »
Pa ja bi naprimjer napravil ovak ak bus uzela taj ak od 40l. Ja bi mu uzo jos 3 ili 4 zenke oko 6 koridorasa par biljkicaubacijo neki korijen kamen i to je to a ako se odlucis mozes stavit jos neku vrstu ribe ali samo par komada da nebu prenatrpano . E i probaj stavit neku plutajucu biljku da moze slagat gljezdo od mjehurica u slucaju ak se budu kotili
Zagreb/Maximir

Offline Neon

• Punopravni član
    • www.atfreeforum.com/hope/
Sijamski borac
« Odgovori #26 u: Studeni 07, 2005, 15:04:00 poslijepodne »
Citat: dora

Evo, sad sam pogledala po netu i nasla akvarij od cca 40 litara i ima onaj pokrov gore i svjetlo. Kupim bilje koje mi je Max...sz preporucio, filter i grijac imam... kupim jos par riba koje ste mi rekli...
Jel mi jos kaj treba? Jel treba nesto dodatno kupiti da bi to bilje raslo? Brijem da su vama ova pitanja za popizdit smijesna, al fakat ne znam nist o svemu tome (valjda cu naucit ).

Bilje ce ti rast ako ima dosta svijetla i gnjoja.U podlogu mozes stavit complete substrae,glinu i gnjojis sa tekucim gnjojem i po potrebi sa tabletama koje stavljas kraj korijenja biljci
Hrvatska/Split/
Funniest movie ever

Offline danen

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Sijamski borac
« Odgovori #27 u: Studeni 07, 2005, 15:04:00 poslijepodne »
Od Max....sz još nisam pročitao ništa loše. Stvarno mu dajem sve pohvale. Ja bih preporučio da ga poslušaš.
Zagreb/Dubrava

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
Sijamski borac
« Odgovori #28 u: Studeni 07, 2005, 16:44:00 poslijepodne »
Ako ćeš uzimati 40 lit. akvarij onda mu slobodno stavi 2 do max. 3ženkice i osiguraj puno skrovitih mjesta (panjevi, kamene pećine i sl.). I ženske se međusobno hoće potući pa čak i poubijati, no to je ipak već rijeđe. U tih 40 lit. ti stane i još koja ribica bez brige .
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline dora

• Punopravni član
Sijamski borac
« Odgovori #29 u: Studeni 08, 2005, 16:27:00 poslijepodne »

Pozdrav svima. Samo da javim.

Uglavnom, kupila sam akvarij od 30 litara, onaj od 40 mi se fakat ucinio prevelik. Ima onaj pokrov gore, tam je lampa i pumpa i rupica za grijac. Relativno prakticno. I jedan se dio moze dici kad ih hranim. Kupila sam i jednu biljku, relativno veliku (naravno da nisam prepisala-tuka, naziv biljke koju mi je Max....sz napisao, pa sam kupila jednu po vlastitu nahodenju). Kupila sam i drvo, deblo il kak se to vec zove. Imaju sljunak. Kupila sam mu i tri zenske. Jedna je majusna, jedna srednja a jedna veeelika (serem, malo je veca od drugih). Jedva sam to nekak skompletirala, al za 'prvu ruku' je oke, poslje cu jos malo doraditi sve to skupa jer mi se akvarij iako nije glomazan u biti cini polu prazan. Misim on, ne bas bogznakak velik i tri jos manje od njega ribice.

Uglavnom, on mi se cini znatno aktivniji u drustvu jer je sam vecinu vremena provodio plutajuci u nekom kutku akvarija, one kad im on dopizdi sa sepirenjem odu i sakriju se ili oko tog drveta ili u biljku i to je to. Za sad mi se niko od njih ne cini nista agresivnijimod dosadnih tipova koji ulecu petkom na vecer u birtiji
Zagreb