Kolovoz 02, 2025, 22:24:16 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: misteriozne smrti ancistrusa  (Posjeta: 923 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tema

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
misteriozne smrti ancistrusa
« u: Studeni 04, 2005, 20:10:00 poslijepodne »

u akvariju 100l sam imao 5 ancistrusa (3-9cm) do donedavno je sve bilo ok ali mi je jedan umro prije 1mj. a danas opet jedan . ovog sam dobro pregledao nema ništa na perajama, nikakve bijele mrlje , uglavnom nikakve vidljive simptome neke bolesti - osim što mi se čini napuhan.

a akv. je 5 malih diskusa , 2 kulia i 2 sijamca,koriji i svi su ok- vodu sam mjerio u viliju ph-6,5 ,tvrdoća ukupna ispod 10 ,nitrati i nitriti 0

u ak. imam i mangrov panj i alge a oni jedu hranu (srce )od diskusako ludi i još im ubacim blitvu , mrkvu, tablete (možda se prejedu i imaju probavnih problema)

da čujem kaj bi to moglo biti ili je jednostavno došlo njihovo vrijeme za vječna lovišta
malešnica-zg

Offline sašo

• Punopravni član
« Odgovori #1 u: Studeni 04, 2005, 20:23:00 poslijepodne »
zna se desit da riba jednostavno krepa a uzrok se nikad ne otkrije,za koji tjedan ce malci jos malo poodrast pa cu imat višak,javi mi se da ti dam nekoliko da nadomjestimo gubitke

Offline tema

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Studeni 04, 2005, 21:40:00 poslijepodne »

može bilježim se sa štovanjem - ma znaš onu narodnu kog su zmije grizle i guštera se boji . diskusi me teraju na paranoju - radi njih pušem i na hladno
malešnica-zg