a cuj..to da se filter mora raskopavat..znam ja budalu sto je stavila reaktor na T iz filtera

a vecinom ljudi imaju male filter pa ionako cesto moraju cistiti.
neznam vise jer davno sam citao ali imaju neke tvari sto veze na sebe cestice, i nitrate fosfate i takve stvari, kao od tetre ona za no3, pa se onda kasnije mehanicki izbacuju iz vode, filtrom ili usisavanjem..samo to onda nije vise tako prirodna baza. mislim, ako tebi radi meni drago i svejedno u isto vrjeme, nije moje pa me nebrine previse

ali dobro kazes, nesto moras koristit pa onda koristis sta ti je bolje.
-nisam ni ja provjeravao sam sam cuo, tako da nemogu reci ali iza svakog dima.. a ameri su sigurno puno napredniji nego mi, velika zemlja i konkurencija, tamo i zastita potrosaca postoji u praksi a ne samo teoretski. ali imas i austrijski atb, u morskoj slovi za jedan od najbolji customer servica i direkt ti anton, gazda odgovara, tako da mislim da to vise ovisi i o vlasniku, kakav je on covjek. mislim, kao da je nekom lovatoru, vlasniku svjetske firme, tesko platiti covjeka koji bi samo razgovarao s (potencijalnim)musterijama, iako oni rade i druge stvari osim sto pisu mailove i javljaju na telefon, pa vise ga dode rucak tamo di ruca nego mjesecna placa njegovog radnika, a u svakom slucaju dugorocno gledano od tog mozes imati samo koristi. nekad veliki eheim je sigurno izgubio dosta sto nepostuje svoje kupce..cak se i amerikanci zale na rezevne dijelove, fals serije..eto, bar smo negdje jednaki