sam veèenjaku poslal njegovu kritiku

ekipa iz veèernjaka bi se mogla iznenadit...
ma odnosi se na cijelu struku...
možeš poslati i na radio i na TV i sve novine....
ono ekipa ti stavi sliku uz naslov "do udruge brže i jeftinije nego do obrta" halooo?

a u cijelom tekstu neka atmosfera kao' udruge zbiru nofce a ništ ne rade..i ničemu ne služe' ...ma ko' je opce taj novinar i od'z kud mu pravo ovak' prićati o ljudima koje ni ne pozna' pa fakat je

(kad sam vidio onaj naslov pun konotacija uz našu maskotu pa dobro da nisam sjeo u auto i malo otišao porazgovarat s tim Tadićem, a i glavnog urednika bi priupitao da kaj misli...
pa se sjetim koliko smo se nahodali Matija i ja i Saša po gradu da prikupimo papire i koliko nas je treba hebala u pojam "jel' nemože biti da se životinje razmnožavaju nego da se množe' "
pa sad kad su Akvaristi organizirali Akter ta predavanja..kak' sam sve ugnjavio da provjerim jel' sam to dobro napisao predavanja da ne ispadnem glup' i onda mi tu neki primitivac, balkanac i sin oficira JNA (jel' očito ne poznaje ni ne priznaje institucije civilnog društva)dođe prićati koliko love smo dobili i za što smo je potrošili...jojjjj

ma sve jeOK možeš' pljuvati po meni to me previše ne tangira ali mi nemoj dirat' frendove i ekipu za koju znam da su se potrgali od'z posla.

jednostavno je tip jadan i ne vidi neku višu sliku, nego, najbolje da idemo poslje posla doma i gledamo zatupljujuću TV ili čitamo njegovejadne i patetične bezvrijedne novine...
joj kaj sam napisao ali bolje da to ne ide na forum ipak' smo mi iznad njih...
i od'z sad imam novi potpis pa nek' svi vide da imam kompleks boga.
pozdrav icek
Edited by: icek