0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
imam bocu od 5 kila ako ti to nešto znači.
razlika je i veća..naime, meni traje mjesec dana točno, po izračunu bi trebala 3,1 mjesec..doziranje 24/7, sa 3 mjehurića u sekundi.. 3 kg punjenje
Koji ti je volumen akvarija i za koliko ispraznis bocu?
Citat: cannibal - Siječanj 28, 2012, 21:26:05 poslijepodnerazlika je i veća..naime, meni traje mjesec dana točno, po izračunu bi trebala 3,1 mjesec..doziranje 24/7, sa 3 mjehurića u sekundi.. 3 kg punjenjea što će ti 3 mjehurića u sek? Ne možeš li ih bolje otopiti pa da bude dovoljan i jedan?...Ja sam nekad koristio 1 mjehurić u 3 sek. na 180 litara i checker je pokazivao full zasićenje. 1/3 koristim i u morskoj za kalcij reaktor..nekako mi to postala mjera za sve, a i boca od 5 kg traje godinu dana.
Citat: Renta - Siječanj 29, 2012, 02:05:04 prijepodneCitat: cannibal - Siječanj 28, 2012, 21:26:05 poslijepodnerazlika je i veća..naime, meni traje mjesec dana točno, po izračunu bi trebala 3,1 mjesec..doziranje 24/7, sa 3 mjehurića u sekundi.. 3 kg punjenjea što će ti 3 mjehurića u sek? Ne možeš li ih bolje otopiti pa da bude dovoljan i jedan?...Ja sam nekad koristio 1 mjehurić u 3 sek. na 180 litara i checker je pokazivao full zasićenje. 1/3 koristim i u morskoj za kalcij reaktor..nekako mi to postala mjera za sve, a i boca od 5 kg traje godinu dana. možda bi mogao da koristim vanjski neki reaktor, nešto ko sera 550 il slično...za razliku imam 2x54 w sa reflektorima i ne vjerujem da bih mogao u 300 litara ostat na 2 mjehuriću u sek..kolko se sjećam harmony je imao t8 lampe