možeš probati s prigušnicom od štedne žarulje i sve dobro radi ako kupiš kvalitetnu žarulju od 70 kn na više
Sorry, ali ovo je bezveze. 70kn za stednu???? kakva je to stedna od 25w koja kosta 70kn??? Ja sam uvijek kupovao najjeftinije stedne koje sam mogao naci, i sve kombinacije su radile bez greske (30w neonka na 32w prigusnicu, 18w neonke na 20w prigusnicu, 15w na 15w, 8w na 11w, bilo koja kombinacija je radila i radi i dan danas bez greske) i bilo kakvih problema.
Jedini problem sam imao sa prigusnicama iz onih "malih" stednih, neznam tocnu oznaku, ali one s malim grlom, one ponekad jednostavno nisu htjele upaliti neonku, ali koju god normalnu stednu da sam uzeo, radi odlicno, bez obzira koliko sam za nju platio, a vjeruj da je najskuplja od njih bila 30kn.....
Pokusaj pronaci problem u necem drugome, ako je to redovito crkavanje neonki, a ti koristis stalno istu stednu iz koje vadis prigusnicu, onda bih se slozio da je ona problem. Medjutim, ukoliko prigusnice vadis iz stednih razlicitih proizvodjaca, a lampe ipak krepavaju, onda problem trazi na nekom drugom mjestu (zica, grla, struja i sl).....