Listopad 22, 2025, 07:46:28 prijepodneNajnoviji Član: alencvita

Autor Tema: Tropic Marin Phyton i zooton  (Posjeta: 2278 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline JefersoNS

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Novi Sad
Tropic Marin Phyton i zooton
« u: Siječanj 21, 2012, 16:24:56 poslijepodne »
Dali je neko koristio ove preparate i kakva su iskustva?

Ja sam pre nekih 10ak dana poceo hraniti svaki drugi dan...ali ne vidim neki napredak...
Deluje mi kao da ne prija koralima, invertu definitivo prija ali koralima-pogotovo LPS (euphilie) po mom misljenju ne.
Euphilija mi se npr. pocela duvati u sredini oko usta,a polipi su joj nekako distancirani oko glave...deluje kao cvet  :) >:( nocu joj se tkivo potpuno naduva taj sredisnji deo oko usta tok polipi budu minimalni...

Sve u svemu misljenja i iskustva sa ovom hranom-prihranom... ?

Offline stomed

• Punopravni član
Odg: Tropic Marin Phyton i zooton
« Odgovori #1 u: Siječanj 21, 2012, 16:29:05 poslijepodne »
to ti je vise da hranis sps-ove. a kako uopce to sitno dajes eufiliji? ja joj s vremena na vrjeme dam komadic mesa morskih plodova i sve 5

Offline JefersoNS

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Siječanj 21, 2012, 17:31:44 poslijepodne »
pa ne dajem direkt euphiliji... Ugasim preliv,pojacam stream i sunem hranu u njega,pola sata ostavim tako... A reakcije su gore navedene

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Siječanj 21, 2012, 17:34:56 poslijepodne »
neznam da bi mogla tako puno uzeti te sitne hrane, ali ona ti se 'napuhne' malo dok probavlja hranu, mozda je od tog. ali lpsove ionako nebih trebao precesto hraniti, mozda si previse dao?

Offline Teehee(R)

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
  • Sesvete/Zg
« Odgovori #4 u: Siječanj 22, 2012, 16:42:47 poslijepodne »
Dali je neko koristio ove preparate i kakva su iskustva?

Ja sam pre nekih 10ak dana poceo hraniti svaki drugi dan...ali ne vidim neki napredak...
Deluje mi kao da ne prija koralima, invertu definitivo prija ali koralima-pogotovo LPS (euphilie) po mom misljenju ne.
Euphilija mi se npr. pocela duvati u sredini oko usta,a polipi su joj nekako distancirani oko glave...deluje kao cvet  :) >:( nocu joj se tkivo potpuno naduva taj sredisnji deo oko usta tok polipi budu minimalni...

Sve u svemu misljenja i iskustva sa ovom hranom-prihranom... ?

Ne koristim tu hranu, ali mislim da ovo što si opisao sa Euhphylliom je zapravo dijeljenje glave, dakle nista lose.
A ako je to izazvala ta hrana, onda mozes biti zadovoljan jer je hrana super. :)
DIY35  More120  Juwel54  LowLight112
Get out and fly!

Offline JefersoNS

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Siječanj 22, 2012, 22:52:01 poslijepodne »
Citat:
Ne koristim tu hranu, ali mislim da ovo što si opisao sa Euhphylliom je zapravo dijeljenje glave, dakle nista lose

Delila se ta euphilia do sada ali nije tako izgledala...

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Siječanj 24, 2012, 18:37:48 poslijepodne »
a prije ju nisi nikada hranio? ja samo znam da se ona kao, neznam bolju rjec, napuhne, kada jede, a sad ovo kod tebe nemam pojma sta je, niti sam vidio niti sam neki strucnjak za to.
-ja sam njoj i pipetom davao sitniju hranu i komadic neke krupnije ponekad i onda se napuhne dok probavlja..ali u svakom slucaju eufiliju nesmijes precesto hraniti, 1x u tjedan/dva je i vise nego dosta
-btw, tu sitnu hranu u prasinu je najbolje sps-ovima davati, ovi meki sto imaju velike pipke bez problema pojedu komadic ribljih plodova, kozice ili tako nesto, to je i tako hranjivije nego ijedna susena hrana