0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Juricas - Siječanj 27, 2012, 22:22:19 poslijepodneSuper izgleda! Kak si na kraju spajao LEDice?spajao sam u seriju po 3 komada i onda ih spojio paralelno,i na kraju budu 3 napajanja(na 2 po 30 ledica a na trećem 15i ja sam zadovoljan kako izgleda jedino me bodu u oči one stezaljke za sajlu na stropu
Super izgleda! Kak si na kraju spajao LEDice?
Bura svaka cast na trudu i izradi Ne zelim biti zloguka sova, ali jesi probao napravit "burn in" test sa rasvjetom, ostavi je da radi cijeli dan ili dva - iz razloga - trenutna cijanoakrilna ljepila su kruta i krta (zato se recimo ne lijepi retrovizor auta s takvim jer - otpadne), pa bi se moglo dogoditi da ti vremenom LEDice otpadnu ili se odvoje od nosaca jer je nejednolikim sirenjem dvaju metalnih povrsina jednostavno spoj popustio Cisto obrati paznju, ako ostanu visit na zici Ako bude problema, upotrijebi ovo (radi odlicno i to za temperature dobrano iznad ovih o kojima govorimo)www.links.hr/?naziv=termalno-ljepilo-arctic-silver-dvokomponentno-5g&option=artikl&id_kategorija=05091215&id_artikl=050.912.121ili sam napravi smjesu od termalne paste umijesane u dvokomponentno ljepilo, ali omjer moras sam odredit, da zalijepi i stvrdne, a da svejedno bude dovoljno paste u smjesi Opet ja s "potencijalnim problemom" ali bolje da obratis paznju, nego
Citat: bura2 - Siječanj 27, 2012, 22:33:07 poslijepodneCitat: Juricas - Siječanj 27, 2012, 22:22:19 poslijepodneSuper izgleda! Kak si na kraju spajao LEDice?spajao sam u seriju po 3 komada i onda ih spojio paralelno,i na kraju budu 3 napajanja(na 2 po 30 ledica a na trećem 15i ja sam zadovoljan kako izgleda jedino me bodu u oči one stezaljke za sajlu na stropua zbog čega 3 napajanja?
di si bio ranije sad je sve zaljepljeno pa budem vidio jel bude šta otpalokoristio sam cijano ljepilo u gelu,jel to šta bolje od onog tekučeg ili se isto može odljepiti?
Slažem se s Pamook-om. Ali Arcticsilver je skup i brz (stvrdne za par minuta) pa puno ljepila propadne. Lijepio sam sa ovim http://www.dealextreme.com/p/fujik-silicone-thermal-glue-50ml-grease-like-4579 i mogu reći da radi
to bi i ja volio znat osim toga, kakav je to DIY ako nisi tri puta prekrajao i doradjivao
sve sam pretrazio chipoteka nezna za to a linksa se nisam ni sjetio. hvala ti
Citat: Pamook - Siječanj 28, 2012, 10:30:21 prijepodne to bi i ja volio znat osim toga, kakav je to DIY ako nisi tri puta prekrajao i doradjivao već sam jedan poklopac strgao jer nisam bio zadovoljan
izgleda lijepo al zakaj nisi napravio kopiju arcadie? da ima neki elegantniji oblik? Arcadiu nije tesko skopirat.
Dobar posao!Vidim napisao si da si jeftino kupio forex ali nisi napisao gdje?