ja imam ovog. jednostavno se ušteka u utičnicu termostata (ali nije svejedno koju)
ovaj termostat je predobar..ja sam prezadovoljan sa njim...
kod nas su nevjerojatno skupi čak 550kn!! na e-bay-u su po 25 eura 
.
Evo koji je tonček kupio i tema o njemu - https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=66864.0

Ovaj termostat je sranje kakvog nema... svaka čast za preciznost... al to malo čudo je tolko glasno da ne da spavati po noći kolko škljoca.. kako god relej uključuje i isključuje tako on škljoca.. pogotovo kada dogrijava.. ubiti ni ne prestaje.. i to jednostavno dovodi do ludila. Pokušat ću zamijenit relej za neki tiši.
vidiš,nikako se ne bi složio s tobom

ti si jednostavno dobio neki neispravan,moj radi besprijekorno,a ima još hrpa ljudi koja će ti reći isto to ! ako je jedan ne loš,ne znači da treba odjebat sve ostale,jer se radi o best buy proizvodu za tu lovu,koji više nego dobro obavlja svoj posao
moj uopće nije glasan,dapaće vrlo tih,moj je u sobi u kojoj spavam,relej se pali točno kada treba,uspoređivao sam preciznost senzora koji dođe uz ovaj termostat,i skupljih senzora od Oregon Scientifica,odstupanje je samo 0.6-0.8 što je apsolutno zanemarivo !
Tak da,ako imaš Willhi W7016E (s alarmom) a ne Willhi W7016C koji ja imam,možda je to tvoj kapitalni problem ,ili jednostavno loš relej,ugrađen u njega

Sretno ubuduće !