Evo uzelo me natrag ponovno rekli bi neki

S obzirom da imam momentalno vremena viska, sva je oprem bila doma osim soli i stednih zarulja pa da nekaj napravimo od toga svega. Akvarij je malo drugaciji nego smo do sad navikli vidjet ali poslije citanja po forumu nekih 2 mjeseca probao sam i ja da vidim jel ce bit kaj od toga. Uglavnom koristen je lava rock umjesto keramike i tamni pijesak.
Oprema:
Akvarij 65x40x30=78L, efektivno oko 65l,
Rasvjeta je 4x24W + svaka lampa ima reflektor, lampe se mogu palit svaka posebno. Od lampi imam ATI Blue, ATI aquablue special, Coralstar i jednu neku ATI crvenu
Grijac 100w, protocna pumpa 700L/h, morat cu kasnije dodat neku malu nano stream
Kao konstrukcija za koristenje reefa je rabljen lava rock, stavljen je crni pijesak sugar size nekih 2 cm koji se pokazao kao presitan jer ga nosi strujanje vode al s tim cu se jos pozabavit.
Od kemije za sad necu nista stavljat dok se ciklira, kasnije AU i fosfat remover po potrebi, izmjene ce bit nekih 10L tjedno.
Uglavnom ce unutra ici softy koralji tipa zoe, ricordee, euphilie, a kasnije ako ce sve bit ok od riba je planirano samo 2 Nema i koja kozica
Necete me izivcirat komentarima da nece funkcionirat i slicno, ocu osobno se uvjerit

sad sam ko Dare