0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo da ne duljim previse s opisom, tu su slike pa koga dodatno interesira nekaj nek pitau pitanju je 4x24W rasvjeta, mozda je mogla bolje izgledat al meni nebitno jer nije na bas vidljivom mjestu
Citat: Malky - Siječanj 19, 2012, 21:15:03 poslijepodneevo da ne duljim previse s opisom, tu su slike pa koga dodatno interesira nekaj nek pitau pitanju je 4x24W rasvjeta, mozda je mogla bolje izgledat al meni nebitno jer nije na bas vidljivom mjestudaj mi molim te reci jesi li i prije slagao rasvjetu sa elektronikom iz štedne žarulje?ja imam problem da je sve spojeno kako treba samo kaj je lampa 25 w a prigušnica 23 w, i svakih mjesec dana mi ode jedna lampa, jel znaš možda zašto??
Citat: forser - Siječanj 22, 2012, 13:47:35 poslijepodneCitat: Malky - Siječanj 19, 2012, 21:15:03 poslijepodneevo da ne duljim previse s opisom, tu su slike pa koga dodatno interesira nekaj nek pitau pitanju je 4x24W rasvjeta, mozda je mogla bolje izgledat al meni nebitno jer nije na bas vidljivom mjestudaj mi molim te reci jesi li i prije slagao rasvjetu sa elektronikom iz štedne žarulje?ja imam problem da je sve spojeno kako treba samo kaj je lampa 25 w a prigušnica 23 w, i svakih mjesec dana mi ode jedna lampa, jel znaš možda zašto??spajao sam ja puno lampi iz stednih al uvijek je bilo 24w lampa na 24w prigusnicu. sad sam prvi put stavio 24w lampe na 23w prigusnicu i za sad normalno radi, kak ce dugo vidjet cuako ti opet koja rikne imas u intersparu jacih stednih ako se ne varam 30w i 36w