Baš sam ovih dana bila u takvoj raboti, ni kašalj, ni temperatura nisu me natjerali da odustanem

.Podloga u novom akvariju mi je skroz nova, doduše nisam se igrala sa zemljom nego sam stavila gotovu za akvarije + vulkanit,gore šljunak, panjevi i kamenje isto novo, predhodno namakano i prokuhano. Iz starog akvarija sam uzela bilja,ko i u svim mojim ak. propisna količina, i svu vodu. Filter je jači i veči pa sam u njega natrpala stare i nove spužve, stari treset i novi ugljen, iako me ljudi uvjeravaju da ugljen nije ptreban, sam odluči.Akvarij je 60l, u njemu dva ramireza, brigitice13 komada, plave i crvene koze, koji pužonja, tjedan dana od selidbe sve šljaka, ribe razigrane, jedu ko lude, parametri vode bez promjene, koze po cjelom akvariju, čiste dno dok gazda ramirez ne rastjera ekipu

. Ribe povadi u neku kantu, stavi grijač i filter nek rade, prije nego ih vrračaš pobrini se da ti je voda u novom ak. ugrijana na temperaturu na koju su ribe navikle, ribice u toku radova zamrači a i nakon vračanja nemoj paliti lampe, da im smanjiš stres, ja sam u vodu dodala FFM, eto da im voda bude kak treba, e sad to ti je moje iskustvo, vidjet češ kaj vele drugi.