Hvala svima
Kao što sam obećao evo nastavka

Malo je poduže trajalo jer sam morao još stijenu izrezat na mjeru.. pa je opet ofarbati napraviti male prepravke .. pa se to sušilo.. a nema se uvijek vremena ... poso ..kuća i kako to već ide..
potopljena izgleda ovako

Iza stijene su provedene dvije cjevčice na koju će možda nekad nešto biti spojeno

. Aeracija ili CO2. Rekoh kad već zidam da i to ugradim

To ću još slikati pa postat na forum.
Slika je malo mutna jer je sve skupa unutra ravno sat vremena.. nije mi se dalo čekati da se voda zgrije.. ubacio sam aquatan od sere.. posadio bilje (prethodno oprano u hipermanganu pa isprano) i nek se ciklira do prvih stanara. U filteru su one dvije tabletice koje dolaze sa akvarijem. Ispod šljunka (12kg sitnog i 5kg krupnog) je(oko 2cm) tetraplant i ubacio sam 2-3 listića hrane. Negdje sam na forumu pročitao da je dobro staviti malo hrane dok se akvarij ciklira pa sameto poslušaosavjet.
Evo još jedne slike panja zbog kojeg sam sretan jer mi je skroz super sa ovim rupama. Loza koja se kuhala 2-3 puta po 2-3 sata u slanoj vodi i namakala jedno mjesec dana.. ostrugana sa čeličnom četkom i na kraju oprana u hipermanganu. U pozadini se vide dvije od tri špilje koje na gornjo strani imaju ispuh .. zbog zračnog čepa prilikom punjenja akvarija vodom. Vidi se na slici i mali anubias koji ima mali cjetić. Držim fige da procvjeta

Ako ko ima kakvih pitanja neka slobodno pita. Svaki savjet i kritika su dobro došli. I pohvale primam

Bal
P.S. Rado bih se bacio u biznis izrade stijene, ali mi je ogromna tlaka čistiti stiropor iza sebe i svaki put kad perem kist usrati cijelu kadu sa fugir masom pa i nju prati, a da o višku "farbe" i kvarcnom pijesku po cijelom stanu i ne govorim. Na stijenu je utrošeno otprilike35-40 sati rada, uključujući prepravke i ljepljenje. Sad procijeni koliko bi bio sat, a da bude konkuretna nekoj "tvorničkoj". Ako je netko spreman dati neke veće novce neka se slobodno javi

. Unikati.. ručni rad.. navali narode

Sad će me napast zbog reklame

Edited by: Baltazar