Evo da napisem stogod i da kazem jer nemogu vise cekat, ipak sam se vratio na stari hobi, zahvaljujem se svima sa morske akvaristike koji su mi bili pomogli sa proslim setup-om, bilo je lijepo, al kratko je trajalo, al eto ipak sam se vratio u bilo sto od toga svega. Izabrao sam malawi jer mi je ostao u srcu i nisam ga se nikako zasitio, mislim da sam se ipak zaletio, ali isprobao sam i nije mi zao..

Ovako, mogu predstaviti nesto rijecima za sada svoj akvarij buduci, trenutno je u sređivanju. Slike ce doci poslije.. Od nedjelje ga startujem, cak mozda i sutra, jer dolazi mi vanjski filter Haqos expro 1200 od blua, tako da jedva cekam..

akvarij nije neke velicine kao sto sam obecavao da ce jednog dana biti veci od proslog malawija, ali sta je tu je, bitno je da uzivam u lijepim carima malawija..
dimenzije akvarija - 100x40x45 (DxŠxV) - 180lit,
filtracija - vanjski filter, Haqos expro 1200 + stream pumpa Marea 1000l/h,
rasvjeta - 1x 24w s. aquastar i 1x 39w mislim da je coralstar ili cak grolux, nepise na njoj nista, izlizalo se,
podloga - pijesak kvarcni 0,3 - 0,6mm i kamen..
Htio sam ici na unutarnji preljevni, al kako akvarij nije neke vece litraze, odustao sam da nebi izgubio koju litricu, tako da sam zadovoljan za sada njime, dosao je iz aqua terre, hvala njima.. I eto to je to za sada, slike stavim kad ga pokrenem..
I također hvala svim forumasima na dobrim savjetima i odgovorima u proteklih godinu dvije dana koliko sam tu, sto sam ajmo reci naucio dosta toga o ciklidima i ostalim zivotinjicama unutar akvarij.neta!